Regieverpleegkundige PG

Freek Rohlfs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Freek Rohlfs
MEI 11
Zuid-Holland Tijdelijk HBO
10.06.2020 100196345
Solliciteren

Over de functie

Voor een verpleeghuis nabij Rotterdam ben ik per direct op zoek naar een Regieverpleegkundige. De zorgorganisatie ambieert een moderne manier van bedrijfsvoering binnen de afdelingen, jij hebt hier affiniteit voor. In het gehele verpleeghuis verblijven ongeveer 50 cliënten Je gaat als Regieverpleegkundige uiteraard een coördinerende functie vervullen, echter voer je samen met je team ook de dagelijkse verpleeghuis werkzaamheden uit.


Zodra je begonnen bent als Regieverpleegkundige begin je met het aanbrengen van structuur in de werkzaamheden en het team. Het uiteindelijke doel is dat de Regieverpleegkundige het team van Verpleegkundigen en Verzorgenden naar meer zelforganisatie leidt.

Functie eisen

Het is belangrijk dat je stevig in je schoenen staat, tenslotte moet je een team begeleiden en zorg leveren aan cliënten met Psychogeriatrische ziektebeelden. Als Regieverpleegkundige heb je een assertieve en proactieve houding in een dynamische en multidisciplinaire omgeving. 


  • Diploma HBO-Verpleegkunde
  • Affiniteit met PG en leiderschap
  • Geldige BIG-registratie
  • 16 – 36 uur per week beschikbaar

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou als regieverpleegkundige?


Vanuit vestigingen uit heel Nederland, detacheert Maandag interim professionals in de publieke sector. Binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij de woningcorporaties. En niet zomaar professionals. Onze mensen bruisen van de energie, of ze nu op de vestiging of bij een opdrachtgever werken. Werken bij Maandag is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onder goede arbeidsvoorwaarden, uitgebreide opleidingsmogelijkheden (via onze eigen Academy), toffe werksfeer (o.a. regelmatig borrels en afdelingsuitjes) en door- groeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij. Geen wonder dat Maandag hard groeit. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuw talent.


Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden? Solliciteer dan via de button onderin of stuur mij een mail: freek.rohlfs@maandag.nl

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Freek Rohlfs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Freek Rohlfs