Psycholoog

Mathijs Wille
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mathijs Wille
MEI 04
Noord-Brabant Permanent MBO
03.06.2020 102217056
Solliciteren

Over de functie

Psychologen opgelet! Ben jij een ervaren of beginnend psycholoog? Dan ben ik op zoek naar jou!


Bij Maandag® zijn wij altijd opzoek naar gedreven psychologen die openstaan voor nieuwe uitdagingen en zichzelf willen blijven ontwikkelen. Als psycholoog hou jij het niet alleen bij de diagnostiek, maar kijk jij verder dan dat. Jij bent vooruitstrevend en zoekt altijd naar verbeterpunten. Bij Maandag® denken wij met jou mee. Met een groot netwerk in meerdere vakgebieden kunnen wij jou een baan aanbieden die bij jou past. Denk aan vakgebieden als:

 

·      Verslavingszorg

·      PI’s

·      Behandelklinieken gedwongen kader

·      Geestelijke gezondheidszorg

·      FACT teams etc…

Samen gaan wij het gesprek aan over waar jouw interesses en ambities liggen. In samenwerking met een accountmanager ga ik op zoek naar de beste werkplek voor jou. Wij zorgen er samen voor dat jij iedere dag met een glimlach naar je werk gaat. Word jij ook net zo enthousiast van dit verhaal als wij en ben je benieuwd naar de vele andere mogelijkheden die wij kunnen bieden? Aarzel dan niet en stuur je CV naar mathijs.wille@maandag.nl of neem contact met mij op via tel: 06-82831380. Dan tellen wij geen dagen, maar zorgen wij dat de dagen tellen! 

Functie eisen

Benieuwd of ik op zoek ben naar jou?


-         Gediplomeerd Psycholoog

-         Passie voor het vak

-         Hardwerkende mentaliteit

-         BIG geregistreerd

-         Uren in overleg (28-40 uur)

Over het bedrijf

Wat kunnen wij als Maandag® jou bieden? Wanneer jij kiest voor Maandag wordt je ontvangen in een warm team. Jouw persoonlijke accountmanager en recruiter lopen naast jou mee, zodat jij je nooit alleen voelt staan. Daarnaast bieden wij vele trainingen en cursussen zodat jij je kunt blijven ontwikkelen. Wij bieden hierbij een salaris conform CAO en een kilometer vergoeding van €0,19/km. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Mathijs Wille
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mathijs Wille