Psycholoog ouderenzorg

Over de functie

Jij als psycholoog bent onmisbaar op de oude dag!

Werken met ouderen, jouw hart gaat er sneller van kloppen. Naast helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen ben ook jij onmisbaar bij de ondersteuning van de ouder wordende cliënt. Met jouw deskundigheid op het gebied van persoonlijkheid en gedrag ondersteun jij om het leven zo veel mogelijk naar ieders eigen wensen vorm te geven. Jij bent gespecialiseerd in de problemen die kunnen optreden bij het ouder worden en weet de behandeling hier zo goed mogelijk bij aan te laten sluiten.

De vakgroep, bestaande uit een GZ psycholoog, basispsychologen en een verpleegkundige, richt zich op de behandeling en begeleiding van psychische en somatische problematiek. Jij als psycholoog bent hierin verantwoordelijk voor het behandelplan. Ook het uitvoeren van gedragsobservaties en diagnostisch onderzoek behoort tot jouw werkzaamheden. Samen met de cliënt, familie en behandelaren hebben jullie één doel voor ogen; Zo optimaal mogelijk leven. Sparren en samenwerken met de vakgroep en het multidisciplinaire team is waar jij energie van krijgt, al is zelfstandig werken voor jou ook geen probleem.

De organisatie waar jij aan de slag gaat werkt met echte en persoonlijke aandacht. Jouw uitgangspunt is dan ook altijd om op een warme manier te werk te gaan. De vakgroep is aangesloten bij een aantal expertiseteams en kenniscentra. Zo dragen jullie je steentje bij aan kwaliteitsverbetering en ontwikkeling van de zorg.

Als psycholoog binnen deze organisatie ga jij op diverse locaties aan de slag in de omgeving Arnhem. Je zult op meerdere locaties ingezet worden. Hierdoor kun jij jouw kennis organisatie breed inzetten en kom je met diverse vraagstukken in aanraking. Een rijbewijs is hiervoor echter van belang.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan direct, of neem telefonisch contact met me op! Vragen? Stel ze gerust! 

Functie eisen

Als psycholoog in de ouderenzorg ben jij empathisch, flexibel en proactief. Van nature denk jij als psycholoog in mogelijkheden. Jij weet welke zaken relevant zijn en prioriteiten te stellen. Als psycholoog zijn jouw communicatie-skills on point. Jouw humor maakt hier een groot onderdeel van uit.

 • Jij hebt een afgeronde WO opleiding psychologie
 • Jij beschikt over enkele jaren ervaring in de ouderenzorg, neuropsychologisch diagnostiek en behandeling
 • Jij bent beschikbaar voor 12 uur per week

Direct starten? Gaan we regelen! 

Over het bedrijf

Frisse moed en nieuwe kansen, dat is waar Maandag® voor staat. Net als jou vinden wij werken binnen de publieke sector het belangrijkste wat er is. Jij als psycholoog draagt hier je steentje aan bij en daar staat natuurlijk wat tegenover! Uiteraard ontvang je bij Maandag® een marktconform salaris en horen vakantiedagen, vakantiegeld, reiskostenvergoeding en pensioenregeling tot de voorwaarden. Maar misschien wel het allerbelangrijkste dat wij jou persoonlijk begeleiden en met jouw carrière meegroeien. Naast fantastische projecten biedt Maandag® cursussen en opleidingstrajecten om zo jouw loopbaan vorm te geven.

 • Flexibele zekerheid
 • Een vast dienstverband & financiële zekerheid
 • Persoonlijke aandacht 


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Mirelle Versteeg

Mirelle Versteeg

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs