Praktijkopleider/Opleidingsadviseur

Over de functie

Ben jij die praktijkbegeleider het opleiden binnen dit woonzorgcentrum verder wil gaan ontwikkelen en uitbouwen? Opleiden en ontwikkeling is een belangrijk onderdeel in deze organisatie met de visie om medewerkers ruimte en aandacht te geven in de professionele en persoonlijke ontwikkeling. Deze organisatie is wegens uitbreiding op zoek naar een fijne, actieve collega! 

Vanuit de afdeling Personeel Organisatie & Opleiding ben jij in je rol als Opleider en Praktijkopleider verantwoordelijk voor:


 • Het actief meedenken hoe het opleidingsbeleid vertaald kan gaan worden naar tactisch en operationeel niveau. Momenteel is deze zorginstelling de nieuwe strategie voor de toekomst aan het formuleren, wat een mooi moment van instappen voor jou betekent!
 • Ook implementeren ze een eigen LMS systeem waarin jij een grote rol speelt en werk jij hierin nauw samen met de kwaliteitsverpleegkundigen, je collega praktijkbegeleider en het management.
 • Je bent de functioneel beheerder van het leerportaal, Leer-management systeem
 • Je houdt je bezig met het analyseren van leervragen en ontwikkelt hierop een passend leeraanbod, met zo mogelijk geïntegreerd werkplekleren;
 • Het verkrijgen en behouden van opleidingssubsidies en -gelden en opleidingsaccreditaties.
 • Vanuit je rol als Praktijkopleider begeleid je het leerproces van leerlingen en stagiaires en begeleid je samen met je collega praktijkbegeleider de leerling/stagiaire/werknemer/werkbegeleiders.
 • Je bent verantwoordelijk voor de niveau 4/5 leerlingen. Je bewaakt, stuurt en evalueert het leerproces en bewaakt het leerklimaat. Je voert begeleidings-, beoordelings- en voortgangsgesprekken in samenwerking met de werkbegeleiders en opleidingsinstellingen.
 • De praktische organisatie van alle scholingen, inclusief docentenplanning. De organisatie van congressen en alle bijeenkomsten met een vakinhoudelijk karakter. Diverse stageprogramma’s. Ondersteuning bij vaardigheidsonderwijs en “werkplekleren”. 

De functie is voor 24 uur per week, waarbij de organisatie je na een periode van detacheren graag in dienst wil nemen!

Functie eisen

Wat breng jij met je mee?

 • Jij hebt ruime ervaring in het begeleiden van leerlingen en collega's;
 • Je hebt bij voorkeur een HBO diploma op zak. Een pré: HBO-Verpleegkunde diploma, werkervaring in de VVT en ervaring als praktijkbegeleider.
 • Je kunt goed plannen en organiseren;
 • Je het vakinhoudelijke kennis van zorgopleidingen en kennis van subsidiemogelijkheden en relevante wet- en regelgeving in de zorg en het onderwijs;
 • Je bent handig met computerprogramma's en leersystemen.

Over het bedrijf

Vanuit vestigingen uit heel Nederland, detacheert Maandag® interim professionals in de publieke sector. Binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. En niet zomaar professionals. Onze mensen bruisen van energie, of ze nu op een vestiging of bij een opdrachtgever werken. Werken bij Maandag® is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onze goede arbeidsvoorwaarden, uitgebreide opleidingsmogelijkheden (via onze eigen Academy), toffe werksfeer en doorgroeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij. Geen wonder dat Maandag® hard groeit. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuw talent.

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Irina Bonder

Irina Bonder

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs