Orthopedagoog

Mathijs Wille
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mathijs Wille
JUN 24
Noord-Brabant Permanent MBO
24.07.2020 102217202
Solliciteren

Over de functie

Orthopedagogen opgelet! Ben jij een ervaren of beginnende orthopedagoog? Dan ben ik op zoek naar jou!


Bij Maandag® zijn wij altijd op zoek naar gedreven orthopedagogen die open staan voor nieuwe uitdagingen en zichzelf willen blijven ontwikkelen. Als orthopedagoog heb jij binding met verschillende behandelmethodes en diagnostiek, waardoor jij overstijgend te werk kunt gaan. Als orthopedagoog kun jij goed in teamverband samenwerken, omdat je in een korte lijn komt te staan met andere orthopedagogen en psychologen. Bij Maandag® zetten wij jou centraal en hebben we meerdere vakgebieden waar jij te werk kunt gaan. Denk hierbij aan:

 

·      Ambulante begeleiding

·      Gehandicaptenzorg

·      Speciaal onderwijs begeleiding

·      GGD

·      Jeugd etc…

 

Samen gaan wij het gesprek aan over waar jouw interesses en ambities liggen. In samenwerking met een accountmanager ga ik op zoek naar de beste werkplek voor jou. Wij zorgen er samen voor dat jij iedere dag met een glimlach naar je werk gaat. Word jij ook net zo enthousiast van dit verhaal als wij en ben je benieuwd naar de vele andere mogelijkheden die wij kunnen bieden? Aarzel dan niet en stuur je CV naar mathijs.wille@maandag.nl of neem contact met mij op via tel: 06-82831380. Dan tellen wij geen dagen, maar zorgen wij dat de dagen tellen! 

Functie eisen

Benieuwd of ik op zoek ben naar jou?


-         Afgeronde opleiding tot Orthopedagoog

-         Flexibel inzetbaar

-         Probleemoplossend vermogen

-         Uren in overleg (28-40 uur)

-         Passie voor het vak

Over het bedrijf

Wat kunnen wij als Maandag® jou bieden? Wanneer jij kiest voor Maandag wordt je ontvangen in een warm team. Jouw persoonlijke accountmanager en recruiter lopen naast jou mee, zodat jij je nooit alleen voelt staan. Daarnaast bieden wij vele trainingen en cursussen zodat jij je kunt blijven ontwikkelen. Wij bieden hierbij een salaris conform CAO en een kilometer vergoeding van €0,19/km. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Mathijs Wille
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mathijs Wille