Opleidingsplaats Verzorgende IG tot Verpleegkundige

Tugba Kayar
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tugba Kayar
JUL 08
Overijssel Permanent MBO
07.08.2020 102594612
Solliciteren

Over de functie

Ben jij er als Verzorgende IG klaar voor om de volgende stap te zetten? Dan biedt Maandag® jou de kans!


Binnen Maandag® zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ervaren Verzorgende IG die ambities heeft om zichzelf verder te ontwikkelen tot Verpleegkundige! Als Verzorgende IG kom je in dienst bij Maandag® en krijg jij op basis van jouw functioneren de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen tot Verpleegkundige. Vanuit jouw dienstverband ga jij binnen kijken bij verschillende zorginstellingen en ga jij zoveel mogelijk ervaring op doen binnen diverse doelgroepen!

 

Klaar voor de opleiding? Fantastisch! Tijdens jouw opleiding tot Verpleegkundige ga jij bij één van onze opdrachtgevers aan de slag als Verzorgende IG en ga jij bij dezelfde opdrachtgever jouw praktijkuren vervullen als Verpleegkundige in opleiding. Vervolgens besteed je één dag in de week aan het volgen van lessen!

 

Als Verzorgende IG wordt van jou verwacht dat je laat zien dat jij klaar bent voor de volgende stap. Geen enkele dag ziet er hetzelfde voor jou. Ook is geen enkele cliënt hetzelfde, dit vraagt om veel flexibiliteit in handelen. Daarnaast is het belangrijk dat jij je goed zelfstandig kunt opstellen en de cliënt individuele hulp kunt verlenen. Daarnaast ben jij het gewend om in teams te werken en durf jij de regie te nemen wanneer nodig. 

Functie eisen

·      Diploma Verzorgende IG

·      Rijbewijs B

·      Flexibel inzetbaar

·      Ambitieus en leergierig

·      Minimaal 1 jaar ervaring als Verzorgende IG


Herken jij jezelf hierin? Solliciteer dan direct op deze vacature en wie weet komt jouw droom uit om de volgende verpleegkundige topper te worden!

Over het bedrijf

Bij Maandag® sta jij centraal en heb jij de regie over jouw eigen loopbaan. Wat daar zo fijn aan is? Je kunt binnen Maandag® flexibel werken en zelf aangeven voor hoeveel uur jij beschikbaar bent! Daarnaast heb jij vanuit Maandag® een vaste contactpersoon waar je doorlopend mee kunt sparren. Vanuit een (vast) dienstverband krijg jij de mogelijkheid om voor verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Verder kun je rekenen op:


·      Een marktconform salaris met goede arbeidsvoorwaarden

·      De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen

·      Een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Tugba Kayar
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tugba Kayar