Opleidingsplaats MBO-verpleegkundige tot HBO-verpleegkundige

Tugba Kayar
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tugba Kayar
JUN 10
Overijssel Permanent MBO
10.07.2020 102854363
Solliciteren

Over de functie

Altijd al de ambitie gehad om verder te groeien als verpleegkundige? Dan is dit nu jouw kans!


Binnen Maandag® zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ervaren MBO-verpleegkundige die klaar is voor de volgende stap. Als MBO-verpleegkundige kom je in dienst bij Maandag® en krijg jij op basis van jouw functioneren de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen tot HBO-verpleegkundige. Vanuit jouw dienstverband ga jij binnen kijken bij verschillende zorginstellingen en ga jij zoveel mogelijk ervaring op doen binnen diverse doelgroepen!


Klaar voor de opleiding? Fantastisch! Tijdens jouw opleiding tot HBO-verpleegkundige ga jij bij één van onze opdrachtgevers aan de slag als verpleegkundige en ga jij bij dezelfde opdrachtgever jouw praktijkuren vervullen als HBO-verpleegkundige in opleiding.

 

Als verpleegkundige heb jij een belangrijke rol binnen het team. Het is aan jou om dagelijks zorg op maat te verlenen en de kwaliteit van de zorg te bewaken. Ook is het een belangrijke taak dat je medewerkers begeleidt en coacht bij zorginhoudelijke taken. Je bent zelfstandig bij het verrichten van verpleegtechnische handelingen maar komt ook goed tot je recht binnen een team. Als verpleegkundige heb jij de juiste kennis in huis en is het aan jou om te stralen binnen je vakgebied! 

Functie eisen

·        Diploma Verpleegkunde MBO niveau 4

·        Rijbewijs B

·        Flexibel inzetbaar

·        Ambitieus en leergierig

·        Minimaal 1 jaar ervaring als MBO-verpleegkundige

 

Herken jij jezelf hierin? Solliciteer dan direct op deze vacature en wie weet komt jouw droom uit om de volgende verpleegkundige topper te worden!

Over het bedrijf

Bij Maandag® sta jij centraal en heb jij de regie over jouw eigen loopbaan. Wat daar zo fijn aan is? Je kunt binnen Maandag® flexibel werken en zelf aangeven voor hoeveel uur jij beschikbaar bent! Daarnaast heb jij vanuit Maandag® een vaste contactpersoon waar je doorlopend mee kunt sparren. Vanuit een (vast) dienstverband krijg jij de mogelijkheid om voor verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Verder kun je rekenen op:


·        Een marktconform salaris met goede arbeidsvoorwaarden

·        De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Tugba Kayar
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tugba Kayar