Obstetrieverpleegkundige

Over de functie

Voor meerdere ziekenhuizen in de omgeving van Amsterdam zoek ik obstetrieverpleegkundigen.


Hier ga je werken.


Ziekenhuis regio Amsterdam


Op deze nieuwe specialistische afdeling wordt alles rondom de geboorte georganiseerd. Je werkt met de nieuwe technologieën en apparatuur. De visie van deze afdeling is gezinsgerichte zorg. Dit betekent onder andere dag moeder en kind niet meer gescheiden worden na de geboorte. In dit zelfstuderende team ben jij een onmisbare schakel. Jij verleent specialistische vaak hoog complexe zorg. Om te zorgen dat de beste zorg geleverd wordt voer je regelmatig overleg met arts en andere disciplines. Kenmerkend voor dit team is dat naast het harde werk er ook ruimte is voor gezelligheid.


Ziekenhuis regio Flevoland


Je werkt in het ziekenhuis op de verloskunde of neonatologie afdeling. Samen met je collega’s zorgen jullie dat alle fases van de zwangerschap, bevalling en de kraamperiode goed verlopen. In dit ziekenhuis staat kwaliteit en patiënttevredenheid voorop. Dit bekent dat naast goede zorg er ook voldoende aandacht moet zijn voor moeder en kind. Je houdt je naast de zorg dus ook bezig met begeleiding en voorlichting. Je doet alles om te zorgen dat moeder en kind het goed maken. Dit maakt je een belangrijke spil in levensingrijpende gebeurtenis voor de nieuwe moeders.


Dit ben jij


Alles rondom de geboorte wordt jij blij van. Daarnaast ben jij natuurlijk de gespecialiseerd verpleegkundige die ieder team graag wilt verwelkomen. Los van je kennis en kunde ben je iemand die snel kan schakelen en hoofd koel houdt in complexe situaties. Je kan zelfstandig beslissingen maken maar schroomt niet om te sparren met je collega’s. Je bent leergierig en zorgt dat je alle ontwikkelingen van jouw vakgebied op de voet volgt. Verder ben je:


Hierom kies je voor Maandag®


Als verpleegkundige bij Maandag® heb je ontzettend veel mogelijkheden. Welke vacature spreekt jou het meeste aan? wil je na je opdracht verlengd worden of weer een nieuwe ervaring op doen? Het mooie van detachering bij Maandag® is dat alle opties open liggen.


Jij vindt het leuk om jezelf breed te ontwikkelen door verschillende ervaringen op te doen. Op basis van een kennismakingsgesprek beslissen we samen waar je interesses liggen. Zo zorgen wij dat jij de mogelijkheid hebt om te werken op de plekken die het beste bij je passen.


Tijdens de opdrachten blijven we nauw bij elkaar betrokken. Zo leren we je steeds beter kennen. Aan het eind van de opdracht weten we precies wat de volgende stap moet zijn in jouw carrière. Door middel van opdrachten en cursussen laten wij je ontwikkelen op een manier die past bij jouw visie en ambities. Verder bieden we je:


 • Een goed salaris op basis van de betreffende CAO en ervaringsjaren
 • reiskostenvergoeding a €0,19 of de mogelijkheid tot het leasen van een auto
 • diverse ontwikkelingsmogelijkheden zoals het volgen van trainingen en cursussen

Functie eisen


 • Gediplomeerd verpleegkundige met obstetrie aantekening
 • BIG geregistreerd
 • 24 – 36 uur beschikbaar
 • bereid alle diensten te werken (dag, avond, nacht)

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Tim Aalderink

Tim Aalderink

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs