Medewerker Advies en Meldingen Team

Daryl Hollander
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Daryl Hollander
JUN 24
Zeeland Tijdelijk HBO
24.07.2020 106651775
Solliciteren

Over de functie

Ben jij in staat om telefonisch snel een inschatting te maken van de situatie aan de andere kant van de lijn? Kun je letterlijk en figuurlijk de verbinding leggen?


Voor een opdrachtgever in Goes ben ik op zoek naar iemand die hiertoe in staat is. Jij neemt als Medewerker Advies en Meldingen team de meldingen over onveilige situaties in ontvangst. Dit doe je telefonisch, per post of persoonlijk. Op basis van veiligheidstaxatie zorg je dat je een gedegen veiligheidsbeoordeling tot stand komt, samen met je collega's. Jij brengt deze veiligheidsrisico's in kaart en zet in samenwerking met de keten vervolgstappen uit, die passen bij de aard en risico van het geweld. Intern signaleer je de mogelijkheden voor verbetering en ontwikkeling van protocollen, procedures, diensten, instrumenten en producten.


Ik ben op zoek naar iemand die snel beschikbaar is t/m minimaal 1 oktober 2020.


Heb jij interesse of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op via 06-13298676 of via daryl.hollander@maandag.nl

Functie eisen

  • Je bent afgestudeerd HBO-er (MWD, SPH, Pedagogiek of Social Work) met relevante werk ervaring
  • Je durft de regie te pakken en durft beslissingen te maken
  • Je beschikt over een SKJ registratie (Harde Eis)
  • Bij voorkeur heb je ervaring in het werken met drang en dwang
  • Je beschikt over een goede schriftelijke en mondelingen uitdrukkingsvaardigheid

Over het bedrijf

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Daryl Hollander
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Daryl Hollander