MBO verpleegkundige

Tugba Kayar
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tugba Kayar
JUL 01
Overijssel Permanent MBO
31.07.2020 107258553
Solliciteren

Over de functie

Liefde voor de zorg, liefde voor de medemens en ambitie om jezelf te ontwikkelen. Jij hebt het allemaal!


Bij Maandag® Enschede zijn wij op zoek naar een verpleegkundige niveau 4 met het hart op de juiste plek. Enthousiast, zorgzaam en flexibel zijn de drie woorden waarmee mensen jou het beste kunnen omschrijven.


Als verpleegkundige niveau 4 heb je een belangrijke rol binnen het team. Dagelijks verleen jij zorg aan cliënten en bewaak jij de kwaliteit van de zorg. Ook is het een belangrijke taak dat je medewerkers begeleidt en coacht bij zorginhoudelijke taken. Met een grote passie voor ouderenzorg sta jij dagelijks op de werkvloer en ben jij hét aanspreekpunt voor cliënten. Jezelf flexibel opstellen is van belang omdat je te maken krijgt met verschillende zorgvragen. Je bent zelfstandig bij het verrichten van verpleegtechnische handelingen maar komt ook goed tot je recht binnen een team. Samen sta je sterk en samen met je collega’s is het jouw missie om de cliënten de beste zorg te verlenen. Als verpleegkundige niveau 4 heb jij de juiste kennis in huis en is het aan jou om te stralen binnen je vakgebied! 

Functie eisen

·      Een afgeronde opleiding verpleegkunde niveau 4

·      Een geldige BIG registratie

·      Flexibel

·      Zorgzaam

Over het bedrijf

Bij Maandag® sta jij centraal en heb jij de regie over jouw eigen loopbaan. Je kunt gebruik maken van verschillende opleidingen en cursussen om jezelf te blijven ontwikkelen. Vanuit een (vast) dienstverband krijg jij de mogelijkheid om bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Verder kun je rekenen op:


·      Een marktconform salaris

·      Begeleiding vanuit Maandag® en opdrachtgever

·      Een reiskosten vergoeding van €0,19 per kilometer


Reageren op deze vacature kan tot 17 juli. Dus wees er snel bij!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Tugba Kayar
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tugba Kayar