MBO Verpleegkundige

Maral Margosyan
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Maral Margosyan
JUN 18
Overijssel Permanent MBO
18.07.2020 106189382
Solliciteren

Over de functie

Wil jij je steentje bijdragen in deze onzekere tijd en toch zekerheid vanuit Maandag krijgen?


Ben jij een Verpleegkundige en wel toe aan een nieuwe uitdaging? Wil jij in diversiteit in je functie en jezelf blijven ontwikkelen? Dan kom ik graag in contact met je!


Voor meerdere opdrachtgevers in de regio Twente ben ik op zoek naar top Verpleegkundigen die open staan voor mooie nieuwe uitdagingen. Jij bent, als Verpleegkundige, enthousiast in je werk en stelt de cliënt centraal. Je bent in staat om te reflecteren en gezondheidsproblemen te signaleren. Dit kun jij natuurlijk doordat je kennis hebt van verschillende zorgvragen. Je bent goed in je werk en kan, naast verpleegkundige handelingen, ook de zelfredzaamheid van de cliënt stimuleren. Je kan je goed inleven op de belevingswereld van de cliënt.


Omdat jij naast complexiteit ook van diversiteit houdt, biedt Maandag® jou de mogelijkheid om jouw kennis en vaardigheden bij verschillende organisaties in te zetten. Zo ben je verzekerd van de voordelen van een vaste werkgever en de voordelen van flexibel werken. 

Functie eisen

  • Afgeronde opleiding tot MBO Verpleegkundige;
  • Flexibele houding;
  • Geen 9 - 5 mentaliteit;
  • Minimaal 24 uur beschikbaar.

Over het bedrijf

Voor mij is het belangrijk wie jij bent, wat je wensen, doelen en ambities zijn. Dankzij Maandag zal geen enkele dag hetzelfde zijn en ben ik gericht op het matchen van jouw persoonlijke wensen met de opdrachtgever.

  • Doorlopende mogelijkheden waarbij ontwikkeling centraal staat.
  • Reiskostenvergoeding van €0.19 per kilometer, ongeacht de afstand.
  • Salaris marktconform cao.
  • Persoonlijke wensen op het gebied van arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend.


Is je interesse gewekt en ben jij benieuwd wat ik je te bieden heb? Reageer dan voor 18 juli en dan zien we elkaar snel!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Maral Margosyan
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Maral Margosyan