MBO Verpleegkundige

Larissa Mehrow
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Larissa Mehrow
MEI 13
Noord-Holland Tijdelijk MBO
12.06.2020 103003890
Solliciteren

Over de functie

Ben jij Verpleegkundige en wil je graag werken met ouderen, in een ziekenhuis, in de wijk, met psychiatrische patiënten, met kinderen of misschien wel met verstandelijk beperkte mensen? Heb jij een specifieke voorkeur voor één bepaalde doelgroep om jezelf te verdiepen en te ontwikkelen? Of wil jij kennis en ervaring opdoen binnen verschillende vakgebieden, doelgroepen en organisaties? Neem dan snel contact met mij op!


Als Verpleegkundige heb je passie voor de zorg. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en gaat een uitdaging niet uit de weg. Dagelijks verleen je de benodigde zorg, maak je zorgplannen, en verricht je medische handelingen. Je werkt samen met je collega’s en zorgt er zo voor dat de cliënt zo goed mogelijk wordt verzorgd en begeleid.

Als verpleegkundige ben je erg belangrijk voor jouw cliënten. Je kunt je goed inleven in de situatie door te kijken naar de gevoelens, behoeften en wensen van de cliënt. Als MBO Verpleegkundige maak je ontzettend veel contacturen met de cliënt. Je deelt lief en leed, biedt troost en geeft hoop en ondersteuning met jouw positieve instelling. 

Functie eisen

Wil jij je steentje bijdragen in de zorg? Ben jij de verpleegkundige die ik zoek en voldoe je aan onderstaande eisen? Reageer direct via de button onderin of stuur me een e-mail naar: larissa.mehrow@maandag.nl.


  • Je hebt de MBO verpleegkundige opleiding afgerond
  • Je bent in het bezit van een BIG registratie
  • Je hebt een flexibele instelling

Over het bedrijf

Je krijgt bij Maandag® een baan waar je het echt naar je zin hebt en jezelf kunt zijn. We bieden een goed salaris en (secundaire) arbeidsvoorwaarden waar je extra blij van wordt. Werken voor Maandag® geeft jou flexibele zekerheid. Niet alleen op het gebied van salaris maar ook qua werk. Jouw werkgeluk staat bij ons voorop. Ervaar dit zelf en reageer!


  • Salaris conform CAO VVT   
  • Recht op verlof, vakantiegeld en pensioensopbouw
  • Persoonlijke begeleiding van jouw eigen accountmanager en recruiter

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Wij verliezen het persoonlijk contact niet uit het oog. Jij bent bij ons geen nummer. Je hebt een vast aanspreekpunt , recruiter, die jouw wensen en ambities niet uit het oog verliest. Samen met jou zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Wij houden van ons werk. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel gedreven en positief. Wij willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel tot succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Larissa Mehrow
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Larissa Mehrow