MBO-Verpleegkundige

Brett Smits
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Brett Smits
MEI 13
Noord-Brabant Permanent MBO
12.06.2020 100546592
Solliciteren

Over de functie

Bij Maandag® Middelburg zijn wij op zoek naar een topper om ons Zorg team uit te breiden. Bij Maandag® werken wij met diverse opdrachtgevers, zo krijg jij zelf ook de kans om jezelf te ontdekken waar jouw passie daadwerkelijk ligt.


Als MBO-Verpleegkundige in de diverse functies werk je met mensen die vanwege ziekte of functiebeperkingen dagelijks zorg nodig hebben. Jij verleent de dagelijkse zorg aan deze mensen. Je begint altijd met het achterhalen van de ziektegeschiedenis van een patiënt, zodat je aan de hand van deze gegevens een verpleegkundige diagnose kunt stellen en zorg kunt verlenen volgens een verpleegplan. Dit plan stel je in overleg met de zorgvrager op. Er is een belangrijke rol voor je weggelegd als steun voor de patiënt. Als mbo-verpleegkundige heb je ontzettend veel contacturen met je patiënten, dit maakt dat je veel lief en leed van je patiënten meemaakt. Je biedt hen troost, hoop en ondersteuning.


Tot je dagelijkse werkzaamheden behoren onder andere het toedienen van medicijnen, het geven van injecties of het aanleggen van een infuus. Je houdt je patiënten goed in de gaten en onderneemt actie als je merkt dat hun toestand verslechtert. Ook coördineer je de activiteiten rond het verpleegproces en breng je verslag uit aan andere zorgverleners. Je werkt dus samen en spreekt regelmatig met zorgverleners uit andere disciplines. Het uitgangspunt bij je werkzaamheden is dat de cliënt zich zoveel mogelijk zelfstandig kan redden. Kortom; Jij bent onmisbaar in het leven van de cliënt.


Ben jij de topper die ik zoek? Dan kom ik graag in contact met jou!

Functie eisen

Als MBO-Verpleegkundige beschik je over:

·      Een afgeronde diploma MBO-Verpleegkundige

·      Ervaring binnen de zorg is een pré

·      In het bezit van een rijbewijs


Heb jij interesse of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op via 06-13298676 of via daryl.hollander@maandag.nl

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao (VVT). Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.

Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Brett Smits
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Brett Smits