MBO verpleegkundige

Tim Aalderink
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tim Aalderink
JUN 11
Flevoland Permanent MBO
11.07.2020 100044015
Solliciteren

Over de functie

Jij bent een verpleegkundige die kwaliteit levert met oog voor detail. Jij bent het aanspreekpunt voor je cliënt en diens mantelzorgers. Je houdt je bezig met het verzorgen, verplegen en begeleiden van cliënten met verschillende ziektebeelden. Je bent ondernemend en beschikt over het nodige incasseringsvermogen. Je wilt bijdragen aan innovatie en je bent altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de zorg. 


Wat bieden we je

 

  • Een salaris conform de betreffende CAO
  • Pensioenregeling, vakantiegeld en vakantiedagen
  • kilometer vergoeding op basis van €0,19 per KM


Is je interesse gewekt? Ik vertel je graag over de mogelijkheden bij Maandag® Geef me een belletje op 06 12 99 79 20 of mail naar tim.aalderink@maandag.nl 

Functie eisen

  • Verpleegkundige MBO
  • BIG registratie
  • Je hebt lef, bent creatief en hebt geduld

Over het bedrijf

Werken voor Maandag® betekent dat jij de nieuwe start van de week ziet als een nieuwe kans om te zorgen dat je het beste uit jezelf haalt. Je doet waar je voor staat en doet wat je zegt. Naast dat je je goed voelt bij de cultuur van Maandag® houdt je van de afwisseling van detacheren. Detacheren betekent de zekerheid van een contract via Maandag® met de mogelijkheid verschillende ervaring op te doen. Je blijft verbonden met je netwerk van Maandag® collega’s door Club Maandag®. Ieder kwartaal organiseren wij namelijk leuke activiteiten met je Maandag® collega’s. Jij bent leergierig en wilt jezelf blijven ontwikkelen. Daarom hebben we voor jou de Maandag® Academy. Op de Academy bieden wij verschillende cursussen van E-learning tot trainingen op de Academy.


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Tim Aalderink
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tim Aalderink