MBO verpleegkundige verpleeghuis Amsterdam

Tim Aalderink
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tim Aalderink
JUN 11
Flevoland Permanent MBO
11.07.2020 100179667
Solliciteren

Over de functie

In hartje Amsterdam Noord staat een prachtig verzorgingshuis waarvan het team op zoek is naar een enthousiaste verpleegkundige. De bewoners en diens naasten waarderen het huis voor hun vriendelijkheid en persoonlijke benadering. Ze zoeken een proactieve collega met een passie voor het werken in de zorg.


Dit ga je doen


Je werk is gevarieerd. Je houdt je bezig met de coördinatie van de bewonerszorg. Ook ben je het aanspreekpunt voor de familie en tweede en derdelijns behandelaars van de cliënt. Je kunt ook te maken hebben met het verrichten van somatische zorg zoals het verzorgen van wonden.


Dit is de manier van werken


De cliënt staat altijd centraal. Het is belangrijk om te voldoen aan de verwachtingen van de zorgvrager maar tegelijkertijd zelfredzaamheid te stimuleren. Onder collega’s heerst een open cultuur waarin gewaardeerd wordt elkaar te coachen en te begeleiden. Je houdt altijd het gezamenlijke doel voor ogen: Het verbeteren van de kwaliteit in de zorg.


Dit ben jij


Je beschikt over uitstekende sociale vaardigheden. Ook ben je verbaal sterk en kan zowel goed luisteren als overtuigen. Je houdt van een dynamische omgeving en bent gemotiveerd om te zorgen dat jij, je collega’s en natuurlijk de bewoners een fantastische dag hebben. Je bent een team player die ervan houdt om samen te werken. Je staat open om feedback te geven en te ontvangen. Humor en geduld zijn belangrijke eigenschappen om deze uitdagende functie makkelijker te maken.


Dit is Maandag®


Werken voor Maandag® betekent dat jij de nieuwe start van de week ziet als een nieuwe kans om te zorgen dat je het beste uit jezelf haalt. Je doet waar je voor staat en doet wat je zegt. Naast dat je je goed voelt bij de cultuur van Maandag® houdt je van de afwisseling van detacheren. Detacheren betekent de zekerheid van een contract via Maandag® met de mogelijkheid verschillende ervaring op te doen. Je blijft verbonden met je netwerk van Maandag® collega’s door Club Maandag®. Ieder kwartaal organiseren wij namelijk leuke activiteiten met je Maandag® collega’s. Jij bent leergierig en wilt jezelf blijven ontwikkelen. Daarom hebben we voor jou de Maandag® Academy. Op de Academy bieden wij verschillende cursussen van E-learning tot trainingen op de Academy.


Dit bieden wij


  • Een salaris conform de betreffende CAO
  • Pensioenregeling, vakantiegeld en vakantiedagen
  • kilometer vergoeding op basis van €0,19 per KM
  • waardering door bewoners en collega’s die jouw enthousiasme en inzet waarderen

Functie eisen


  • MBO verpleegkundige
  • BIG geregistreerd
  • Bereid onregelmatige diensten te werken

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Tim Aalderink
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tim Aalderink