Mbo verpleegkundige in Groningen

Maureen Schlaman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Maureen Schlaman
JUN 04
Groningen Permanent MBO
04.07.2020 100543382
Solliciteren

Over de functie

Wij zoeken jou!

Jij bent een mbo verpleegkundige met een scherp oog voor waar de wensen en behoeften van de client liggen en die de bewoner centraal stelt. Jij bent een aanpakker en bent in staat goed zelfstandig te werken. Daarnaast weet jij als verpleegkundige je grenzen te bewaken en ben je in staat zaken bespreekbaar te maken. Tot slot en niet geheel onbelangrijk: jij bent op zoek naar een nieuwe uitdaging waar jij je passie voor het vak kwijt kunt. Die nieuwe uitdaging heb ik hier voor je!


Waar ga je werken?

Je komt te werken op een prachtige locatie in de regio Assen waar mensen verblijven met somatische klachten. Naast geriatrische revalidatiezorg wordt ook chronische langdurige zorg geboden. Hierbij komt de nadruk steeds meer te liggen op wonen en welzijn. Binnen de teams is een ontwikkeling gaande waarbij de centrale vraag is wat het voor een cliënt betekent om binnen de locatie te wonen. Hierbij wordt eigen regie gestimuleerd en staat de cliënt centraal. Uiteraard hoort hierbij ook dat medewerkers zich de vraag stellen wat zij kunnen doen om cliënten daarin te stimuleren.


Wat ga je doen?

Als verpleegkundige niveau 4 ben je verantwoordelijk voor de verpleging, begeleiding en voorlichting die de cliënten nodig hebben. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het methodisch plannen van de zorgverlening en het coördineren van het verpleegproces. Je hebt daarbij scherp voor ogen dat de kwaliteit van zorg en het zorgbeleid nageleefd worden. Daarbij stem je af met de cliënt en iedereen daaromheen: familieleden, bekenden en je collega's. Je stemt de gezondheidssituatie van de cliënt af met huisartsen of andere hulpverleners en legt observaties en afspraken vast in het zorgdossier. 


Functie eisen

  • Je hebt een afgeronde verpleegkundige niveau 4 diploma;
  • Je bent BIG-geregistreerd;
  • Aantoonbare ervaring en affiniteit met het verlenen van intramurale ouderenzorg als verpleegkundige;
  • Je bent sociaal- en communicatief vaardig en je beschikt over inlevingsvermogen;
  • Je bent zelfstandig, organisatorisch sterk, probleemoplossend, enthousiast en flexibel;
  • Je bent bereid om alle soorten diensten te draaien. 

Over het bedrijf

Bij Maandag® koppel je de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken! Daarnaast ontvang je een uitstekend salaris dat recht doet aan jouw kennis en ervaring (conform de salarisschalen). Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer of we bekijken samen of het leasen van een auto tot de mogelijkheden bestaat. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct! Wil je meer weten over detacheren of heb je algemene vragen over de mogelijkheden bij de grootste detacheerder in de publieke sector? Ik vertel je er graag meer over!


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Maureen Schlaman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Maureen Schlaman