MBO Verpleegkundige in Friesland

Marli Westerhof
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Marli Westerhof
JUN 17
Friesland Permanent MBO
17.07.2020 100542733
Solliciteren

Over de functie

Ben jij als MBO-Verpleegkundige op zoek naar die ene baan in de zorg…? De baan die bij jou past. De baan waardoor jij met plezier naar je werk gaat. De baan met die fijne collega’s. De baan waardoor jij met een voldaan gevoel naar huis gaat. En de baan waardoor jij het gevoel hebt dat je iets voor iemand kunt betekenen. Klinkt perfect hè?


Toch blijkt deze baan niet altijd even makkelijk te vinden. En daar komt bij.. de perfecte baan is natuurlijk voor iedere MBO-Verpleegkundige verschillend. De mogelijkheden zijn enorm binnen de zorg. Maar wat wil jij? Ambitie om de wijk in te gaan? Graag een rol oppakken in een verpleeghuis? Aan de slag binnen een forensische setting? Of de psychiatrie zien? Maandag® kan jou begeleiden in deze ontdekkingstocht. Graag kijk ik samen met jou hoe we het dichtste bij jouw droombaan als MBO-Verpleegkundige in de buurt kunnen komen! 


Wat Maandag® voor jou kan betekenen

 • Jij kiest met welke doelgroep je aan het werk gaat
 • Je krijgt de mogelijkheid tot een vast dienstverband
 • Je doet ervaring op binnen verschillende zorginstellingen
 • Je krijgt de mogelijkheid tot ontwikkeling op de Maandag® Academy

Functie eisen

 • Diploma MBO-Verpleegkunde
 • Big registratie
 • Hart voor de zorg
 • Bezit van een rijbewijs is een pré


Wanneer je bij Maandag® werkt, zet je je net als iedere professional van Maandag®, elke dag volledig in om de beste zorg te leveren aan de cliënt. Jij zorgt voor de cliënt, en wij zorgen graag voor jou! Daarom krijg je bij ons:

 • alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer
 • pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld
 • een marktconform salaris volgens de betreffende cao

Over het bedrijf

Jij bent de nieuwe collega van Maandag®, omdat jij net als al je collega’s bruist van energie en weet van aanpakken. En ja.. jouw werkgeluk als Verpleegkundige is net zo belangrijk! Daarom zorgen wij dat niets dit in de weg staat. Samen met Maandag® ga je op zoek naar de juiste opdrachten en krijg je persoonlijke begeleiding. Werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Dat gaan we regelen, door de mogelijkheid tot het volgen van diverse cursussen en trainingen via de Maandag® Academy. Naast alle goede arbeidsvoorwaarden houden wij net als jij ook van gezelligheid. Daarom organiseren we met regelmaat leuke uitjes om elkaar op en informele manier te ontmoeten.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Marli Westerhof
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Marli Westerhof