MBO Verpleegkundige (vaste aanstelling)

Maureen Schlaman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Maureen Schlaman
JUN 18
Drenthe Permanent MBO
18.07.2020 100287282
Solliciteren

Over de functie

Ben jij nieuwsgierig naar de verschillen tussen zorginstellingen, doelgroepen, regio’s en zorgverleners? En ben jij een Verpleegkundige met een groot en zorgzaam hart? Dan zoeken wij jou! Bij Maandag® zijn we namelijk op zoek naar een Verpleegkundige die zorgcollega’s wil ondersteunen in tijden van tekorten in de zorg. Om er samen voor te zorgen dat iedereen de zorg krijgt die hij of zij verdient.


Wat ga je doen?

Bij Maandag® Zorg kom je in een team van enthousiaste en gedreven zorgverleners. Het is een klein team, waardoor er voor iedereen veel persoonlijke aandacht is. Wij als team VVT, zoeken samen met jou naar passende opdrachten. Die aansluiten op jouw beschikbaarheid, reisbereidheid en behoeften. Om er voor te zorgen dat jij je helemaal thuis zal voelen.

Je gaat aan het werk op projectbasis bij zorginstellingen in jouw regio. Om daar de dagelijkse zorg te verlenen. En met jouw opgedane kennis en ervaring de kwaliteit van zorg binnen het team te verbeteren. Door te werken op wisselende locaties zal jij ook jezelf blijven ontwikkelen en groeien als zorgverlener.Functie eisen

  • Je bent in het bezit van een MBO verpleegkunde opleiding
  • Je beschikt over een geldige BIG registratie
  • Je bent in voor een beetje avontuur en kijkt graag in meerdere keukens
  • De cliënt is voor jou het belangrijkste in je werk als verpleegkundige
  • Je vindt het prima om onregelmatige diensten te werken


Over het bedrijf

Vanuit vestigingen uit heel Nederland, detacheert Maandag® interim professionals in de publieke sector. Binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. En niet zomaar professionals. Onze mensen bruisen van energie, of ze nu op een vestiging of bij een opdrachtgever werken. Werken bij Maandag® is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onze goede arbeidsvoorwaarden, uitgebreide opleidingsmogelijkheden (via onze eigen Academy), toffe werksfeer (o.a. regelmatig borrels en afdelingsuitjes) en doorgroeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij. Geen wonder dat Maandag® hard groeit. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuw talent.Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Maureen Schlaman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Maureen Schlaman