MBO verpleegkundige (innovatie netwerk)

Tim Aalderink
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tim Aalderink
JUN 11
Noord-Holland Permanent MBO
11.07.2020 100179668
Solliciteren

Over de functie

Een hecht team zoekt een nieuwe enthousiaste collega. Je hebt je eigen route met een aantal cliënten. Je werkt zelfstandig en ben verantwoordelijk voor je eigen timemanagement. Je houdt je bezig met het coördineren zorg van de zorgvrager. Ook verricht je somatische handelingen zoals katheteriseren, sonde voeding aansluiten en het verzorgen van palliatieve sedatie. Door jouw uitstekende observerende vermogen signaleer jij meteen veranderingen in het gedrag of de gezondheid van jouw cliënten. Je overlegt jou bevindingen zorgt voor een adequate manier van opvolgen van behandelplannen.


Naast je standaard taken als verpleegkundige neem jij deel aan een kennisnetwerk. Dit netwerk is een mooie mix van verschillende zorgprofessionals. Het bestaat uit o.a. HBO-V studenten, verzorgende IGers, docenten en collega verpleegkundigen. Je onderzoekt de mogelijkheden tot het moderniseren van het zorgproces. Innoveren en het vergroten van de kwaliteit van de zorg zijn onderwerpen waar jij je graag mee bezig houdt. Mochten er aantoonbare verbeteringen gerealiseerd worden in dit project, wordt het doorgevoerd als nieuwe standaard in andere wijkteams!


Wat bieden we je


  • Een salaris conform de betreffende CAO
  • Pensioenregeling, vakantiegeld en vakantiedagen
  • kilometer vergoeding op basis van €0,19 per KM

Functie eisen

  • Gediplomeerd MBO verpleegkundige
  • BIG registratie
  • Iemand die het een uitdaging vindt om samen met collega’s, studenten en de Hogeschool te werken aan innovatie binnen de wijkverpleging

Over het bedrijf

Werken voor Maandag® betekent dat jij de nieuwe start van de week ziet als een nieuwe kans om te zorgen dat je het beste uit jezelf haalt. Je doet waar je voor staat en doet wat je zegt. Naast dat je je goed voelt bij de cultuur van Maandag® houdt je van de afwisseling van detacheren. Detacheren betekent de zekerheid van een contract via Maandag® met de mogelijkheid verschillende ervaring op te doen. Je blijft verbonden met je netwerk van Maandag® collega’s door Club Maandag®. Ieder kwartaal organiseren wij namelijk leuke activiteiten met je Maandag® collega’s. Jij bent leergierig en wilt jezelf blijven ontwikkelen. Daarom hebben we voor jou de Maandag® Academy. Op de Academy bieden wij verschillende cursussen van E-learning tot trainingen op de Academy.


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Tim Aalderink
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tim Aalderink