MBO Verpleegkundige vacatures

Bekijk de vacature mbo verpleegkundige in de ouderenzorg (VVT), zoals verpleegkundige psychogeriatrie (PG), somatiek, revalidatie of verpleegkundige in de wijk. Bij Maandag® zijn we regelmatig en in het hele land op zoek naar zorgprofessionals met een mbo verpleegkundig diploma, maar ook VIG/Helpende (Plus).

Als mbo verpleegkundige in de ouderenzorg (VVT) probeer je, met de juiste zorg en begeleiding, ervoor te zorgen dat ouderen zo lang mogelijk zelfstandig in het verzorgingshuis kunnen functioneren. De zorg die je verleent, varieert van zeer licht tot intensief. Zo geef je verpleegkundige zorg aan ouderen en helpt hen in dagelijkse situaties, met bijvoorbeeld eten, wassen of aankleden.

Bij de verpleegkundige zorg die je verleent, hoort dat je ziektebeelden en reacties op medische behandelingen tijdig herkent en rapporteert. Je dient medicijnen toe en let erop of een oudere deze op de juiste manier gebruikt. Als er een oudere in het verzorgingshuis op sterven ligt, geef je als verpleegkundige terminale zorg. Binnen de ouderenzorg (VVT) kun je als mbo verpleegkundige een belangrijke bijdrage leveren aan het levensgeluk van ouderen.

Beschik je over een mbo-diploma verpleegkunde en wil jij je binnen de ouderenzorg verder ontwikkelen? Bekijk dan zeker onze actuele vacatures als mbo verpleegkundige in de VVT. Binnen ons netwerk zijn er volop mogelijkheden!

mbo-verpleegkundige vacatures

Filters

Vakgebied
Regio
Opleidingsniveau
Werkervaring

475 gevonden resultaten

None