Zoeken

186

vacatures mbo verpleegkundige in de ouderenzorg (VVT)

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacatures mbo verpleegkundige in de ouderenzorg (VVT)

Bekijk de vacature mbo verpleegkundige in de ouderenzorg (VVT), zoals verpleegkundige psychogeriatrie (PG), somatiek, revalidatie of verpleegkundige in de wijk. Bij Maandag® zijn we regelmatig en in het hele land op zoek naar zorgprofessionals met een mbo verpleegkundig diploma, maar ook VIG/Helpende (Plus).

Als mbo verpleegkundige in de ouderenzorg (VVT) probeer je, met de juiste zorg en begeleiding, ervoor te zorgen dat ouderen zo lang mogelijk zelfstandig in het verzorgingshuis kunnen functioneren. De zorg die je verleent, varieert van zeer licht tot intensief. Zo geef je verpleegkundige zorg aan ouderen en helpt hen in dagelijkse situaties, met bijvoorbeeld eten, wassen of aankleden.

Bij de verpleegkundige zorg die je verleent, hoort dat je ziektebeelden en reacties op medische behandelingen tijdig herkent en rapporteert. Je dient medicijnen toe en let erop of een oudere deze op de juiste manier gebruikt. Als er een oudere in het verzorgingshuis op sterven ligt, geef je als verpleegkundige terminale zorg. Binnen de ouderenzorg (VVT) kun je als mbo verpleegkundige een belangrijke bijdrage leveren aan het levensgeluk van ouderen.

Beschik je over een mbo-diploma verpleegkunde en wil jij je binnen de ouderenzorg verder ontwikkelen? Bekijk dan zeker onze actuele vacatures als mbo verpleegkundige in de VVT. Binnen ons netwerk zijn er volop mogelijkheden!