Leerling verpleegkundige

Lionel te Riele
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lionel te Riele
MRT 23
Noord-Holland Tijdelijk MBO
22.04.2020 100289215
Solliciteren

Over de functie

doorgroeien naar verpleegkundige is jouw droom die uit kan komen!


Als verzorgende IG verricht je verzorgende, verpleegkundige en begeleidende handelingen bij de cliënten. Deze ervaring heb je al in de rugzak of je zal deze hiermee gaan vullen. Via Maandag® krijg jij de kans om te gaan starten met je opleiding Verpleegkundige. Kort gezegd; je wordt leerling verpleegkundige! Deze BBL opleiding wordt door Maandag® gefaciliteerd.

Tijdens de opleiding zal je als leerling verpleegkundige worden ingezet in de ouderenzorg die jouw steun en inzet hard nodig heeft. Daarbij leer je natuurlijk de verpleegtechnische handelingen en overige vaardigheden die jou een goede verpleegkundige maakt.

Wil jij jouw horizon verbreden en deze kans met beide handen aanpakken?


En verder:

·        Ga je minimaal 1 dag per week naar school. Dit kunnen soms ook twee dagen zijn

·        Heb je projectbegeleiding op je project van zowel je praktijkbegeleider als de accountmanager van maandag®

·        Kan je als leerling verpleegkundige ervaring op doen op verschillende afdelingen

Functie eisen

Je hebt de ambitie om door te groeien van verzorgende IG naar leerling verpleegkundige om uiteindelijk een volwaardig verpleegkundige te worden. Je weet van aanpakken, bent kritisch leergierig. Hard werken om de beste zorg te bieden is voor jou als leerling verpleegkundige heel normaal. 


·        Afgeronde opleiding Verzorgende IG

·        Bereidt om wisseldiensten te werken

·        Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken

·        Doortastend

·        In het bezit van rijbewijs B

Over het bedrijf

Je krijgt bij Maandag® een baan waar je het echt naar je zin hebt en jezelf kunt zijn. We bieden een goed salaris en (secundaire) arbeidsvoorwaarden waar je extra blij van wordt. Werken voor Maandag® geeft jou flexibele zekerheid. Niet alleen op het gebied van salaris maar ook qua werk. Jouw werkgeluk staat bij ons voorop. Ervaar dit zelf en reageer direct via de button onderin of stuur mij een mail: lionel.teriele@maandag.nl.

 

-        Salaris conform CAO VVT 

-        Recht op verlof, vakantiegeld, pensioenschopbouw

-        Persoonlijke begeleiding door accountmanager en recruiter


Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Wij verliezen het persoonlijk contact niet uit het oog. Jij bent bij ons geen nummer. Je hebt een vast aanspreekpunt die jouw wensen en ambities niet uit het oog verliest. Samen met jou zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Wij houden van ons werk. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel gedreven en positief. Wij willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel tot succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Lionel te Riele
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lionel te Riele