Leerling Verpleegkundige

Mondir Nafi
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mondir Nafi
JUN 25
Overijssel Tijdelijk MBO
25.07.2020 100280556
Solliciteren

Over de functie

Ben jij net klaar met je studie of werkzaam als Verzorgende IG en heb jij de ambitie om als Verpleegkundige aan de slag te gaan? Maandag® Zwolle kan jouw ambitie waarmaken!


Vanuit Maandag® krijg jij de mogelijkheid om je als VIG te ontwikkelen tot een Verpleegkundige niveau 4. Tijdens het opleidingstraject doe je ervaring op bij verschillende opdrachtgevers en werk je ook met diverse doelgroepen.

 

Het BBL traject bij Maandag® ziet er als volgt uit:

Nadat je in dienst getreden bent bij Maandag® zal je de eerste 6 maanden als Verzorgende IG aan de slag gaan. Na deze 6 maanden gaan wij in overleg met de opdrachtgever een opleidingstraject starten. Gedurende de opleiding die vanuit Maandag® wordt gefinancierd, zal jij bij één van onze opdrachtgevers in de regio Zwolle aan de slag gaan als Verpleegkundige in opleiding. De opleiding volg je bij dezelfde opdrachtgever waardoor je je praktijkuren voor het BBL-traject kunt maken. Daarnaast ga je één dag per week naar school.


Wat bieden we jou:

Maandag® biedt jou een marktconform salaris volgens de betreffende VVT CAO. Daarnaast krijg je een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer. Uiteraard horen een pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de arbeidsvoorwaarden. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Gedurende je loopbaan bij Maandag® krijg jij persoonlijke begeleiding van zowel je recruiter als je accountmanager.

Functie eisen

  • Jij bent in het bezit van een Verzorgende IG diploma;
  • Jij bent 24 uur per week beschikbaar;
  • Ambitie om verpleegkundige te worden;
  • Jij bent in bezit van een Rijbewijs B.


Is deze functie op je lijf geschreven? Of denk je aan iemand? Solliciteer snel! 

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de gezondheidszorg, de overheid, het onderwijs en de bedrijfsvoering. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Maar waarom Maandag®? Bij Maandag® sta jij als professional centraal en heb jij regie over je carrière. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Mondir Nafi
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mondir Nafi