Kwaliteitsverpleegkundige en coach

Over de functie

Als Kwaliteitsverpleegkundige én coach aan de slag gaan in een dynamische omgeving met zowel PG en somatiek afdelingen, op kantoortijden in de Kop van Noord-Holland. Zie jij jezelf al lopen? Lees dan snel verder!

Als Kwaliteitsverpleegkundige houd jij je bezig met het signaleren en monitoren van de kwaliteit van de zorg, waarbij het welzijn van cliënten voorop staat. Daarnaast zal je voornamelijk in de coachende rol kruipen. Vanuit jouw helikopterview coach jij de leerlingen en jouw collega’s in een dynamische omgeving met zowel PG en somatiek afdelingen. Daarnaast is er een specifieke leerafdeling waar jij je ook veel zal bevinden. Observeren, luisteren en het stellen van de juiste verdiepingsvragen is voor jou een tweede natuur. Gespreksvoering gaat jou goed af en jij kan je gemakkelijk aanpassen aan de behoeftes van iedere collega. Wanneer het echt nodig is wordt er uiteraard wel verwacht dat je bij springt aan het bed, maar de focus zal liggen op beleid/advies. De organisatie waar je gaat werken is een fijne, open organisatie die blijft ontwikkelen om de zorg aan cliënten te verbeteren en te waarborgen. Je zult redelijk vrij worden gelaten in het indelen van jouw tijd, dus zelfstandig kunnen werken en besluiten nemen is een pré.

Nog even alles op een rij

 • Vanuit jouw helikopterview coach jij als Kwaliteitsverpleegkundige de leerlingen en jouw collega’s in een dynamische omgeving met zowel PG en somatiek afdelingen
 • Observeren, luisteren en het stellen van de juiste verdiepingsvragen is voor jou een tweede natuur. Gespreksvoering gaat jou goed af en jij kan je gemakkelijk aanpassen aan de behoeftes van iedere collega
 • De organisatie waar je gaat werken is een fijne, open organisatie die blijft ontwikkelen om de zorg aan cliënten te verbeteren en te waarborgen

Functie eisen

Als Kwaliteitsverpleegkundige ben je benaderbaar voor collega’s en je kunt mensen meekrijgen. Je denkt overstijgend, werkt secuur en kwaliteitsgericht. Daarnaast vragen wij om onderstaande eisen. Denk jij dat jij deze Kwaliteitsverpleegkundige bent?

 • Diploma hbo-Verpleegkundige en geldige BIG-registratie
 • Je hebt ervaring als Kwaliteitsverpleegkundige en met het coachen van teams
 • Kennis van PG is een pré

What’s in it for me?

Je krijgt bij Maandag® een baan waar je het echt naar je zin hebt en jezelf kunt zijn. Werken voor Maandag® geeft jou flexibele zekerheid. Niet alleen op het gebied van salaris maar ook qua werk. Jouw werkgeluk staat bij ons voorop.

 • Salaris conform de juiste CAO VVT. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring
 • Uitzicht tot een vast dienstverband bij Maandag®
 • Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer
 • Gedurende de opdracht word je begeleid door mij, jouw vaste contactpersoon
 • Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Wij verliezen het persoonlijk contact niet uit het oog. Jij bent bij ons geen nummer. Je hebt een vast aanspreekpunt, recruiter, die jouw wensen en ambities niet uit het oog verliest. Samen met jou zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Wij houden van ons werk. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel gedreven en positief. Wij willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel tot succes. Jij toch ook?

Ervaar het zelf en reageer!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Suzan Mantel

Suzan Mantel

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs