Kraamverzorgster

Bobby Kortland
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Bobby Kortland
MRT 26
Utrecht Tijdelijk MBO
25.04.2020 100286295
Solliciteren

Over de functie

De eerste momenten van kers verse ouders met hun kleintje zijn magisch. Zijn intiem, bijzonder en alles staat in het teken van het zachte nieuwe mensje dat op de wereld is gekomen. Als kraamverzorgster ben je voor de ouders het eerste aanspreekpunt, de specialist en vertrouwenspersoon. Je bent enorm van belang en als steun en toeverlaat onmisbaar in deze periode.


Je waakt over de gezondheid en het welzijn van het gezin, ondersteund de moeder met voeden, wassen en verzorgen en helpt in het huishouden. Alle tijd en aandacht van de ouders is gericht op hun nieuwe baby’tje daarom is het jouw verantwoordelijkheid dat je observeert, signaleert en rapporteert zodat er niets over het hoofd wordt gezien. Je bent een belangrijke schakel in het gezin, iedereen moet ‘’wennen’’ aan de nieuwe situatie. Jij helpt en ondersteund het gezin hierbij.  

Functie eisen

Wat kan jij ons bieden?

  • Minimaal een afgeronde niveau 3 opleiding verzorgende IG met uitstroom kraamzorg.
  • In het bezit van een geldig rijbewijs.
  • Voor 8 a 10 dagen aaneengesloten beschikbaar voor een gezin.
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en kan goed omgaan met je collega’s, de cliënten en al hun verschillen.


Wat bieden wij jou?

  • Een passend en marktconform salaris.
  • Een reiskostenvergoeding op basis van €0,19 per kilometer.
  • Hele goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden. Pensioenregeling, vakantiedagen, vakantiegeld, eventueel een leaseauto.
  • Een kosteloze Maandag® Academy die jou stimuleert en helpt bij jouw ontwikkeling.

Over het bedrijf

Werken binnen Maandag® is flexibel werken. Het is werken, aangepast op jouw voorkeuren. Als kraamverzorgster kom je om de tafel te zitten met mij en krijg je de vrijheid om jouw interesses te delen. Op basis van jouw interesses en jouw ambitie zoeken wij mooie projecten voor je uit.


Vind jij het leuk om niet vast te zitten in een routine, maar vind je het juist leuk om meerdere projecten uit te voeren verspreid over meerdere jaren? Laten we het eens hebben over werken bij Maandag®. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Bobby Kortland
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Bobby Kortland