HBO Verpleegkundige

Over de functie

Voor een zorginstelling in de omgeving Assen is Maandag® opzoek naar een kwaliteitsverpleegkundige. Je gaat aan de slag binnen een modern woonzorg- en expertisecentrum, die zowel basisondersteuning als intensieve zorg aanbiedt. De doelgroep loopt bestaat voornamelijk uit cliënten met niet-aangeboren hersenletsel of dementie (op jongere leeftijd). Er wordt dus zorg gegeven aan relatief jonge mensen, die een aanbod van specifieke vormen van wonen, zorg, behandeling en service wordt geboden. Het uitgangspunt van de zorg locatie is om de cliënten zo zelfstandig mogelijk te laten leven.

Wat ga je doen?

Jouw doel is om de kwaliteit van de cliënten zoveel mogelijk te waarborgen en te verbeteren. Als ervaren kwaliteitsverpleegkundige weet jij als geen ander hoe je dit bereikt en behoudt! Als kwaliteitsverpleegkundige ondersteun je de medewerkers door hen zowel individueel als in teamverband te coachen tijdens hun werk Dit doe je op zowel organisatorisch als zorginhoudelijk niveau. Ook ondersteun je het cliëntgebonden zorgproces van de bewoners op deze locatie. Daarnaast houdt je je als kwaliteitsverpleegkundige bezig met het ontwikkelen van de kwaliteitszorg en ben je mede verantwoordelijk voor de innovatie en professionalisering binnen de zorgteams.

Functie eisen

 • Diploma HBO Verpleegkunde
 • BIG - Geregistreerd
 • Ervaring in coachende rol of relevante opleiding als coach afgerond
 • Ervaring binnen de ouderzorg of geriatrische revalidatie
 • Ervaring in individuele- en team ontwikkeltrajecten
 • 24 - 32 uur beschikbaar

Wanneer je bij Maandag® werkt, zet je je net als iedere professional van Maandag®, elke dag volledig in om de beste zorg te leveren aan de cliënt. Jij zorgt voor de cliënt en wij zorgen graag voor jou! Daarom krijg je bij ons:

 • alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer
 • pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld

Over het bedrijf

Jij bent de nieuwe collega van Maandag®, omdat jij net als al je collega’s bruist van energie en weet van aanpakken. En ja.. jouw werkgeluk als Verpleegkundige is net zo belangrijk! Daarom zorgen wij dat niets dit in de weg staat. Samen met Maandag® ga je op zoek naar de juiste opdrachten en krijg je persoonlijke begeleiding. Werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Dat gaan we regelen, door de mogelijkheid tot het volgen van diverse cursussen en trainingen via de Maandag® Academy. Naast alle goede arbeidsvoorwaarden houden wij net als jij ook van gezelligheid. Daarom organiseren we met regelmaat leuke uitjes om elkaar op en informele manier te ontmoeten.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Marli Westerhof

Marli Westerhof

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs