HBO Verpleegkundige

Maral Margosyan
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Maral Margosyan
MEI 15
Overijssel Permanent HBO
14.06.2020 103156155
Solliciteren

Over de functie

Draag jij graag je steentje in deze moeilijke en onzekere tijd bij en werk je overstijgend? Ik bied je graag de zekerheid!

Ben jij een HBO Verpleegkundige en op zoek naar een mooie nieuwe uitdaging? Dan ga ik graag met je in gesprek!


Voor meerdere opdrachtgevers in de regio Twente ben ik op zoek naar top HBO-V'ers die open staan voor nieuwe uitdagingen en zichzelf willen blijven ontwikkelen.

Jij bent, als HBO Verpleegkundige, in staat om met professionele afstand de zorg en de leefomgeving te observeren en hierop te reflecteren. Hierdoor ben jij diegene die daardoor de gezondheidsproblemen kan signaleren. Dit kan jij doen doordat je kennis hebt van verschillende zorgvragen. Naast dat jij verpleegkundige handelingen gaat uitvoeren vind jij het ook belangrijk om de zelfredzaamheid van de cliënt te stimuleren, dit komt vooral omdat jij kijkt naar wat de cliënt nog wél kan!


Omdat jij je als als Verpleegkundige geen ander kan inleven in de belevingswereld van de cliënt weet jij een veilige sfeer te creëren! Het is ook belangrijk dat je goed kan communiceren omdat jij, samen met andere disciplines, streven naar een optimale kwaliteit van leven. 


Omdat jij naast complexiteit ook van diversiteit houdt, biedt Maandag® jou de mogelijkheid om jouw kennis en vaardigheden bij verschillende organisaties in te zetten. Zo ben je verzekerd van de voordelen van een vaste werkgever en de voordelen van flexibel werken. 

Functie eisen

  • Afgeronde opleiding tot HBO-Verpleegkundige.
  • BIG Geregistreerd.
  • Minimaal 16 uur beschikbaar.

Over het bedrijf

Voor mij is het belangrijk wie jij bent, wat je wensen, doelen en ambities zijn. Dankzij Maandag zal geen enkele dag hetzelfde zijn en ben ik gericht op het matchen van jouw persoonlijke wensen met de opdrachtgever.

  • Doorlopende mogelijkheden waarbij ontwikkeling centraal staat.
  • Reiskostenvergoeding van €0.19 per kilometer, ongeacht de afstand.
  • Salaris marktconform cao.
  • Persoonlijke wensen op het gebied van arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend.


Is je interesse gewekt en ben jij benieuwd wat ik je te bieden heb? Reageer dan voor 15 juni en dan zien we elkaar snel!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Maral Margosyan
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Maral Margosyan