HBO Verpleegkundige

Tugba Kayar
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tugba Kayar
JUL 08
Overijssel Permanent HBO
07.08.2020 101094136
Solliciteren

Over de functie

De woorden passie, resultaat en flexibiliteit zijn jou op het lijf geschreven!


Bij Maandag® Enschede zijn wij op zoek naar een gepassioneerde, resultaatgerichte en flexibele HBO Verpleegkundige. Verder is het een absoluut pluspunt als jij het leuk vindt om met verschillende doelgroepen te werken! Herken jij jezelf hierin als HBO Verpleegkundige? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Als HBO verpleegkundige bekleed jij een belangrijke functie omdat jij binnen het team dé zorgprofessional bent die initiatief neemt, collega’s begeleidt en motiveert in hun dagelijkse werkzaamheden. Jij beschikt over een groot reflectief vermogen en signaleert verbeterpunten in het dagelijkse verzorgingsproces van cliënten door goed in gesprek te gaan met de cliënt. Als HBO Verpleegkundige beschik je over verantwoordelijkheidsgevoel en ben jij samen met collega’s in staat om zorg op maat te leveren.


Vanuit jouw expertise weet jij als HBO Verpleegkundige om te gaan met complexe en snel veranderende zorgsituaties. Dit maakt dat jij stressbestendig bent en je het hoofd koel kunt houden wanneer er belangrijke besluiten gemaakt moeten worden! Geen dag als HBO Verpleegkundige is hetzelfde en daarom moet je in staat zijn om snel te kunnen schakelen en je flexibel op te stellen. Tot slot is het van belang dat jij samen met je collega’s de kwaliteit van de zorg blijft waarborgen.

Functie eisen

·      Een geldige BIG registratie

·      Een afgeronde HBO opleiding verpleegkunde

·      Resultaatgericht

·      Verantwoordelijkheidsgevoel

·      Minimaal 1 jaar ervaring als HBO verpleegkundige

Over het bedrijf

Bij Maandag® sta jij centraal en heb jij de regie over jouw eigen loopbaan. Je kunt gebruik maken van verschillende opleidingen en cursussen om jezelf te blijven ontwikkelen. Vanuit een (vast) dienstverband krijg jij de mogelijkheid om bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Verder kun je rekenen op:

·      Een marktconform salaris

·      Begeleiding vanuit Maandag® en opdrachtgever

·      Een reiskosten vergoeding van €0,19 per kilometer


Reageren op deze vacature kan tot 24 juli. Dus wees er snel bij!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Tugba Kayar
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tugba Kayar