HBO Verpleegkundige

Marli Westerhof
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Marli Westerhof
MEI 12
Groningen Permanent MBO
11.06.2020 100542735
Solliciteren

Over de functie

Leuk dat je bij deze vacature bent beland!


Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je op zoek bent naar wat anders in jouw rol als HBO Verpleegkundige.

Één ding is zeker! Je houdt van uitdaging en afwisseling in je werk. Een project van 4 maanden als wijkverpleegkundige, gevolgd door een coördinerende rol binnen een verpleeghuis voor een duur van 7 maanden, en je vervolgens inzetten in de psychiatrie voor een periode van een half jaar. Niets is jou te gek. En dit vanuit de zekerheid van een vast dienstverband. Jij, als professional van Maandag®, kijkt samen met jouw contactpersoon naar een opdracht die op dat moment bij jouw carrière past.


Als HBO Verpleegkundige bij Maandag® houdt je je constant bezig met de kwaliteit van de zorg en het verbeteren hiervan. Je zet je in voor zowel de cliënten als jouw collega's. Vanuit een coachende en begeleidende rol zorg jij voor een fijn woon- en leefklimaat op locatie.


Denk jij dat je dé nieuwe collega van Maandag® bent?


☏ 06 12 04 22 78

✉️ marli.westerhof@maandag.nl

Functie eisen

  • Diploma HBO Verpleegkunde
  • Big registratie
  • Hart voor de zorg
  • Bezit van een rijbewijs is een pré


Wat Maandag® jou biedt

  • alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer
  • pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld
  • een marktconform salaris volgens de betreffende cao
  • een vast dienstverband

Over het bedrijf

Wie is Maandag®?

Jij vindt het net als ons belangrijk dat jouw eigen (werk)geluk als HBO Verpleegkundige niet achterwege moet blijven. Bij Maandag® willen we graag samen met jou om tafel om te kijken hoe we dit voor jou kunnen bereiken. Je krijgt een eigen recruiter en accountmanager voor je persoonlijke begeleiding. Heb je bijvoorbeeld zin in een bepaald type project, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

We vinden het belangrijk dat je je kunt concentreren op waar je goed in bent als HBO Verpleegkundige en wat je graag doet. Maandag® zorgt voor de zaken eromheen.                                                                                                                                                      

Eenmaal aan de slag bij de opdrachtgever willen we graag weten hoe het met jou gaat. Je evalueert regelmatig hoe het werk verloopt, hoe het met jou gaat en waar je hulp bij kunt gebruiken. Is jou project afgelopen? Dan gaan we op zoek naar de volgende uitdaging die op jou ligt te wachten.


Naast dat jij op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, begint het bij jou ook wel te kriebelen om jouw talenten verder te ontwikkelen. Komt dat even goed uit! In dienst van Maandag® heb jij de mogelijkheid om trainingen en cursussen te volgen op de Maandag® Academy. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Marli Westerhof
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Marli Westerhof