HBO verpleegkundige

Tugba Kayar
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tugba Kayar
JUL 01
Overijssel Permanent HBO
01.08.2020 100541491
Solliciteren

Over de functie

Een HBO verpleegkundige met een groot hart. Dat is hoe mensen jou omschrijven!


Bij Maandag® Enschede zijn wij op zoek naar een zorgzame, flexibele en enthousiaste HBO verpleegkundige. Verder is het een absoluut pluspunt als jij het belangrijk vindt om jezelf continu te blijven ontwikkelen. Herken jij jezelf hierin? Dan is Maandag® jouw ‘’perfect match made in heaven!’’


Als HBO verpleegkundige vervul jij een belangrijke voorbeeldfunctie omdat je binnen het team dé persoon bent die initiatief neemt en collega’s begeleidt en motiveert in hun dagelijkse werkzaamheden. Om deze reden beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en vindt het belangrijk om samen met je collega’s HBO verpleegkundige zorg op maat te leveren. Vanuit jouw expertise ben jij in staat om problemen te signaleren en oplossingsgericht te handelen. Geen dag als HBO verpleegkundige is het zelfde en daarom moet je in staat zijn om snel te kunnen schakelen en je flexibel op te stellen. Tot slot is het van belang continu de kwaliteit van de zorg te blijven waarborgen. 

Functie eisen

·        Een geldige BIG registratie

·        Een afgeronde HBO opleiding verpleegkunde

·        Flexibel

·        Verantwoordelijkheidsgevoel

·        Minimaal 1 jaar ervaring als HBO verpleegkundige

Over het bedrijf

Bij Maandag® sta jij centraal en heb jij de regie over jouw eigen loopbaan. Je kunt gebruik maken van verschillende opleidingen en cursussen om jezelf te blijven ontwikkelen. Vanuit een (vast) dienstverband krijg jij de mogelijkheid om bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Verder kun je rekenen op:

·        Een marktconform salaris

·        Begeleiding vanuit Maandag® en opdrachtgever

·        Een reiskosten vergoeding van €0,19 per kilometer

Reageren op deze vacature kan tot 17 juli. Dus wees er snel bij!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Tugba Kayar
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tugba Kayar