HBO Verpleegkundige in opleiding

Over de functie

Ben jij bezig met een opleiding HBO Verpleegkunde en op zoek naar een tijdelijke baan of bijbaan? Lijkt het je tof om meer ervaring op te doen in de ouderenzorg, GGZ of gehandicaptenzorg? Dan is werken bij Maandag® de uitkomst!

Voor verschillende opdrachtgevers in Noord-Brabant zijn wij op zoek naar HBO Verpleegkundige in opleiding. Het niveau waarop je zou worden ingezet is vergelijkbaar met Helpende+ of Verzorgende IG, afhankelijk van hoe ver je in de opleiding zit. Wanneer je verder zit in de opleiding, mag je meer verpleegtechnische handelingen uitvoeren.

Als HBO Verpleegkundige in opleiding krijg je bij Maandag® de kans om te kijken in verschillende keukens. Tijdens je opleiding HBO Verpleegkunde leer je natuurlijk ontzettend veel, maar relevante werkervaring is net zo belangrijk!

Samen kijken we hoe jij je verder wil ontwikkelen als HBO Verpleegkundige. Waar liggen je interesses en welke doelgroep spreekt je het meest aan. Je krijgt als HBO Verpleegkundige in opleiding de mogelijkheid ervaring op te doen binnen de verschillende doelgroep, of je kunt je juist specialiseren in de ouderen- of gehandicaptenzorg. Zo sta je straks uitermate zelfverzekerd in het werkveld!

Ben jij nieuwsgierig geworden of werken bij Maandag® bij je past? Check de functie eisen hieronder!

Functie eisen

  • Jij hebt het 2e of 3e jaar HBO Verpleegkunde afgerond
  • Beschikbaar voor tenminste 10 uur
  • Startdatum in overleg
  • Bereid om zowel dag, avond, als weekenddiensten te werken

Lijkt dit je een goede aanvulling op je studie? Of wil je meer informatie? Neem contact op via 06-57912331 of bodine.gasseling@maandag.nl

Over het bedrijf

Bij Maandag® krijg jij de kans om je expertise bij diverse instanties in te zetten en uit te breiden. Daar wordt niet alleen de zorg beter van, maar jij ook! Maandag® geeft jou de voordelen van een vaste werkgever én van flexibel werken.

Hierbij bieden wij een uitstekend marktconform salaris waarin je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Je reiskosten worden vergoed met €0,19 per kilometer. Een pensioenregeling en vakantiegeld horen natuurlijk ook tot de voorwaarden.

Tijdens je opdracht wordt je begeleid door je Accountmanager en Recruiter. Met Maandag® Academy en Club Maandag® kun je diverse workshops, cursussen en trainingen volgen. Zo haal je het meeste uit je persoonlijke ontwikkeling en loopbaan!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Bodine Gasseling

Bodine Gasseling

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs