Zoeken

133

vacatures hbo verpleegkundige in de ouderenzorg (VVT)

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacatures hbo verpleegkundige in de ouderenzorg (VVT)

De vacature hbo verpleegkundige in de ouderenzorg (VVT) vind je bij Maandag®. We zijn in het hele land op zoek naar zorgprofessionals met een hbo verpleegkundige diploma en een geldige BIG registratie. Heb jij een hart voor ouderen en wil je een baan die het verschil maakt? Bekijk dan zeker onze vacatures als hbo verpleegkundige in de ouderenzorg (VVT)!

Als hbo verpleegkundige maak je voldoende tijd vrij om verpleegkundige en medische zorg aan de cliënten te verlenen en de kwaliteit van jouw team te waarborgen. Daarnaast ben je in staat om eventuele problemen vroegtijdig te signaleren, deze te monitoren en te evalueren. Als hbo verpleegkundige ben jij naast de primaire zorgverlening dus ook actief in een coördinerende rol.

Toon jij als hbo verpleegkundige van nature makkelijk empathie, ben je stressbestendig en communicatief zeer vaardig? Dan is een baan als verpleegkundige in de ouderenzorg jou op het lijf geschreven! Bekijk de vacatures als hbo verpleegkundige in de VVT en solliciteer!