HBO Verpleegkundige vacatures

De vacature hbo verpleegkundige in de ouderenzorg (VVT) vind je bij Maandag®. We zijn in het hele land op zoek naar zorgprofessionals met een hbo verpleegkundige diploma en een geldige BIG registratie. Heb jij een hart voor ouderen en wil je een baan die het verschil maakt? Bekijk dan zeker onze vacatures als hbo verpleegkundige in de ouderenzorg (VVT)!

Als hbo verpleegkundige maak je voldoende tijd vrij om verpleegkundige en medische zorg aan de cliënten te verlenen en de kwaliteit van jouw team te waarborgen. Daarnaast ben je in staat om eventuele problemen vroegtijdig te signaleren, deze te monitoren en te evalueren. Als hbo verpleegkundige ben jij naast de primaire zorgverlening dus ook actief in een coördinerende rol.

Toon jij als hbo verpleegkundige van nature makkelijk empathie, ben je stressbestendig en communicatief zeer vaardig? Dan is een baan als verpleegkundige in de ouderenzorg jou op het lijf geschreven! Bekijk de vacatures als hbo verpleegkundige in de VVT en solliciteer!

hbo-verpleegkundige vacatures

Filters

Vakgebied
Regio
Opleidingsniveau
Werkervaring

478 gevonden resultaten

None