HBO Social Worker

Mathijs Wille
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mathijs Wille
JUL 06
Noord-Brabant Tijdelijk MBO
05.08.2020 100545441
Solliciteren

Over de functie

Ben jij de Social Worker die het het verschil gaat maken? 


Stop dan met zoeken, want wij kunnen jouw expertise goed gebruiken! Als Social Worker help jij mensen verantwoordelijk te zijn voor hun leven en samenleven. Dit is mogelijk op verschillende gebieden, maar welk gebied moet je nou kiezen? Bij Maandag® helpen we jou met die keuze! Als jij kiest voor Maandag® dan hoef jij je niet te beperken tot maar één vakgebied. Wij maken het voor jou mogelijk om een kijkje te nemen in meerdere keukens, zoals:

 

·      Justitie

·      Reclasseringswerker

·      Welzijn begeleiding

·      Gehandicaptezorg

·      Jeugd etc…

 

Samen gaan wij het gesprek aan over waar jouw interesses en ambities liggen. In samenwerking met een accountmanager ga ik op zoek naar de beste werkplek voor jou. Wij zorgen er samen voor dat jij iedere dag met een glimlach naar je werk gaat. Word jij ook net zo enthousiast van dit verhaal als wij en ben je benieuwd naar de vele andere mogelijkheden die wij kunnen bieden? Aarzel dan niet en stuur je CV naar mathijs.wille@maandag.nl of neem contact met mij op via tel: 06-82831380. Dan tellen wij geen dagen, maar zorgen wij dat de dagen tellen! 

Functie eisen

Benieuwd of ik op zoek ben naar jou?


-         Je hebt jouw diploma Maatschappelijk Werk/ Social Work

-         Je kunt zelfstandig en in een multidisciplinair team werken

-         Je hebt een sociale en hardwerkende mentaliteit

-         Uren in overleg (28-40 uur) 

Over het bedrijf

Maandag® krijgt vanuit verschillende opdrachtgevers de taak om lege plekken binnen de publieke sector op te vullen. Als vestiging Maandag® Breda hebben wij een breed netwerk binnen Midden-Brabant en West-Brabant om jou van een leuke werkplek te voorzien.

Wat kunnen wij als Maandag® jou bieden? Wanneer jij kiest voor Maandag wordt je ontvangen in een warm team. Jouw persoonlijke accountmanager en recruiter lopen naast jou mee, zodat jij je nooit alleen voelt staan. Daarnaast bieden wij vele trainingen en cursussen zodat jij je kunt blijven ontwikkelen. Wij bieden hierbij een salaris conform CAO en een kilometer vergoeding van €0,19/km. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Mathijs Wille
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mathijs Wille