GZ-psycholoog ouderenzorg

Emma Brinkman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Emma Brinkman
OKT 23
Noord-Holland Permanent WO
12.07.2020 100266534
Solliciteren

Over de functie

Voor een organisatie in Amsterdam zoek ik een GZ-psycholoog die graag multidisciplinair samenwerkt. Op deze werklocatie zal je namelijk met verschillende disciplines nauw samenwerken. Hierbij kan je denken aan zoal artsen, verpleegkundigen en verzorgenden. Verder zal je te maken krijgen met doelgroep met zeer uiteenlopende problematiek. Kortom, behoefte aan afwisseling? Dan is dit de uitgerekende werkplek voor jou.


Als GZ-psycholoog zal je ouderen met onder andere dementie, somatische en psychogeriatrische problematiek diagnosticeren en behandelen. Daarnaast is er een afdeling met revalidatiezorg en een eerstelijnsverblijf. Het streven is om onder andere het eerstelijnsverblijf verder om te geven en de regiebehandelaarsschap verder uit te bouwen op sommige afdelingen.


Qua werkzaamheden zal je focus liggen op het diagnosticeren en behandelen van de cliënten. Verder zal je psycho-educatie geven en begeleiding bieden aan onder andere familieleden en/of mantelzorger(s). Tevens zal je aandacht gevraagd worden voor het adviseren van het multidisciplinair team en het (mede)opstellen van de behandelplannen.

Tot slot is er ruimte om supervisie te geven aan basispsychologen en een bijdrage te leveren aan de begeleiding van GZ-psychologen in opleiding. 


Geïnteresseerd geworden in deze functie? Ik kom graag met je in contact.

Functie eisen

  • BIG geregistreerd als GZ-psycholoog.
  • Ervaring en affiniteit met cliënten met zoal psychogeriatrie, somatiek en revalidatiezorg.
  • Interesse om zeer multidisciplinair te werken.
  • Beschikbaar voor 24 tot 32 uur per week.


Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?


Vanuit een dienstverband kun je diverse opdrachten vervullen. Een opdracht voor lange termijn behoort zeker tot de mogelijkheden.


Verder bieden wij een marktconform salaris volgens de betreffende cao. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. 

Aangezien wij een goede woon-werk reisafstand belangrijk vinden, houden wij rekening met reistijd. Verder vergoeden wij alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Uiteraard behoren pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Samen met je recruiter werk je verder aan een ontwikkelingsplan. Waarin zou jij je nog verder willen ontwikkelen? Daarnaast blijft je recruiter aangesloten als contactpersoon/sparringspartner.


Kortom, wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? En voldoe je aan de bovenstaande functie-eisen? Ik kom graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. Druk op ‘direct solliciteren ’ of neem contact op met mij via telefoon, Whatsapp of mail.


Mocht je op zoek zijn naar een andere vacature als GZ-psycholoog, dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Emma Brinkman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Emma Brinkman