GZ-psycholoog ouderenpsychiatrie

Niels Krijnen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Niels Krijnen
JUN 11
Flevoland Permanent WO
11.07.2020 100171693
Solliciteren

Over de functie

Jij vindt het leuk om in het levensverhaal van jouw cliënten te duiken. Hoe is ze vroeger met problemen omgegaan? En welke behoeftes had ze destijds en welke heeft ze nu? Jij weet dat de functie van GZ-psycholoog binnen de ouderenzorg dynamisch en veelzijdig is. Als GZ-psycholoog binnen de ouderenpsychiatrie werk jij met uiteenlopende doelgroepen. In veel gevallen werk je samen met een multidisciplinair team. Daarnaast doe je onderzoek, geeft je individuele behandelingen aan ouderen met uiteenlopende psychische en/of psychiatrische problematieken. Ook draag jij bij aan de deskundigheid van de organisatie, jij bent namelijk de vraagbaak voor je collega’s.


Wat biedt Maandag® jou?

Als GZ-psycholoog biedt Maandag® jou tal van mogelijkheden voor optimaal werkgeluk. Een detacheringscontract biedt jou de mogelijkheid om op verschillende plekken te werken. Ben je naast de ouderenzorg ook geïnteresseerd in andere doelgroepen? Dan zit je bij Maandag® ook goed!

Daarnaast zal Maandag® jou altijd stimuleren of facaliteren door verschillende cursussen of trainingen aan te bieden. Met behulp van de Maandag® Academy kan je werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Functie eisen

·        Je hebt een afgeronde opleiding tot GZ-psycholoog;

·        Je hebt affiniteit en/of ervaring met de ouderenpsychiatrie;

·        Je bent BIG-geregistreerd.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Niels Krijnen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Niels Krijnen