Zoeken

135

vacatures gespecialiseerd verpleegkundige ouderenzorg (VVT)

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacatures gespecialiseerd verpleegkundige ouderenzorg (VVT)

Bekijk online de vacature gespecialiseerd verpleegkundige ouderenzorg (VVT). Beschik je over een verpleegkundig diploma (hbo) en een geldige BIG registratie? Dan zijn we bij Maandag® op zoek naar jou!

Als gespecialiseerd verpleegkundige in de ouderenzorg (VVT) is het jouw taak om de kwaliteit van de zorg voor de geriatrische patiënt te waarborgen en doorlopend te verbeteren. Ook wordt jouw advies gevraagd in geval van complexe zorgsituaties bij kwetsbare ouderen en vervul je een coachende rol voor de verpleegkundigen in jouw team. Een veelzijdige functie waar we jouw expertise hard nodig hebben!

Bij Maandag® kunnen we jou als gespecialiseerd verpleegkundige in de ouderenzorg (VVT) bij verschillende opdrachten inzetten. Zo kun je jouw ervaring en kennis meenemen naar verschillende opdrachtgevers. En bij Maandag® zijn niet alleen je werkgever, maar ook je sparringpartner. We denken mee over jouw carrièrestappen en ambities. 

Wil jij verschillende zorgorganisaties een stap verder helpen als gespecialiseerd verpleegkundige? Bekijk dan onze actuele vacatures in de ouderenzorg (VT) en solliciteer direct!