Gespecialiseerd Verpleegkundige vacatures

Bekijk online de vacature gespecialiseerd verpleegkundige ouderenzorg (VVT). Beschik je over een verpleegkundig diploma (hbo) en een geldige BIG registratie? Dan zijn we bij Maandag® op zoek naar jou!

Als gespecialiseerd verpleegkundige in de ouderenzorg (VVT) is het jouw taak om de kwaliteit van de zorg voor de geriatrische patiënt te waarborgen en doorlopend te verbeteren. Ook wordt jouw advies gevraagd in geval van complexe zorgsituaties bij kwetsbare ouderen en vervul je een coachende rol voor de verpleegkundigen in jouw team. Een veelzijdige functie waar we jouw expertise hard nodig hebben!

Bij Maandag® kunnen we jou als gespecialiseerd verpleegkundige in de ouderenzorg (VVT) bij verschillende opdrachten inzetten. Zo kun je jouw ervaring en kennis meenemen naar verschillende opdrachtgevers. En bij Maandag® zijn niet alleen je werkgever, maar ook je sparringpartner. We denken mee over jouw carrièrestappen en ambities. 

Wil jij verschillende zorgorganisaties een stap verder helpen als gespecialiseerd verpleegkundige? Bekijk dan onze actuele vacatures in de ouderenzorg (VT) en solliciteer direct!

gespecialiseerd-verpleegkundige vacatures

Filters

Vakgebied
Regio
Opleidingsniveau
Werkervaring

487 gevonden resultaten

None