Ergotherapeut Intramuraal

Over de functie

Voor een leuke zorginstelling in West-Brabant ben ik met spoed op zoek naar een Ergotherapeut die zo spoedig mogelijk kan starten voor 32 tot 36 uur per week.


Als ergotherapeut ga je aan de slag binnen de psychogeriatrie en somatiek op verschillende afdelingen in de diverse zorgcentra van de instelling. Je levert een bijdrage aan de behandeling en revalidatie van de cliënten. Gedurende je werkzaamheden ben je onderdeel van en multidisciplinair team. Een belangrijk onderdeel van je werk is dan ook het rapporteren van observaties en vervolgbehandelingen en het voeren van overleggen over de cliënten. Je adviseert je collega’s en levert een bijdrage aan de behandelplannen.


Om voor deze functie in aanmerking te komen, is het belangrijk dat je uiteraard een HBO diploma  ergotherapie in bezit. Daarnaast heb je een affiniteit met de ouderenzorg, gezien dit jouw afdeling gaat worden! Communicatie is je sterkste skill en je hebt een zelfstandige, proactieve werkhouding waarmee je een waardevolle collega binnen het multidisciplinaire team bent.


Ben jij de communicatief vaardige ergotherapeut die ik zoek én ben je per direct voor in ieder geval 6 maanden beschikbaar? Solliciteer dan vandaag nog!


| 6 maanden | 32 – 36 uur | West-Brabant | FWG 55 CAO VVT |

Functie eisen

·      Per direct beschikbaar voor 32 tot 36 uur;

·      Rijbewijs vereist in verband met de diversiteit in locaties;

·      Diploma HBO ergotherapeut;

·      Affiniteit met de ouderenzorg;

·      Ervaring met communiceren binnen een multidisciplinair team.


Herken jij je in de bovenstaande omschrijving en help je de cliënten graag in hun behandeling? Graag ga ik het gesprek met je aan! Solliciteer direct op de functie of bel 06-82125148 voor meer informatie over het werken via Maandag®.

Over het bedrijf

Voor onze professionals is iedere werkdag een feestje. Zij doen werk waar zij echt gelukkig van worden en wij ondersteunen ze hier graag bij. Dit doen we door op basis van een kennismakingsgesprek te ontdekken wie je bent, waar jouw wensen in werk liggen en hoe we jouw werkgeluk kunnen realiseren. Dit maakt de maandag de leukste dag van de week, je MAG weer naar je werk!


We realiseren dit werkgeluk door de juiste match te zoeken, waarin de professional en de werkgever gelukkig van worden. Daarnaast ondersteunen we door middel van sollicitatiebegeleiding en projectevaluaties. Zo kun jij je optimaal ontwikkelen en zorgen we ervoor dat er geen frustraties ontstaan rondom je werk.


Uiteraard werk je onder de juiste voorwaarden, waarbij je ingeschaald wordt op basis van je ervaringen en diploma’s, je krijgt je reiskosten volledig vergoed met €0,19 per kilometer en ook je vakanties gewoon doorbetaald.


Kom je graag meer te weten? Dan mag je me natuurlijk altijd bellen op 06-82125148. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Eline Steendijk

Eline Steendijk

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs