Ergotherapeut in de ouderenzorg

Nina Vuijk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nina Vuijk
APR 30
Drenthe Permanent HBO
30.05.2020 100543406
Solliciteren

Over de functie

Voor een opdrachtgever in Drenthe zijn wij nog altijd op zoek naar een enthousiasme, zelfstandige, flexibel inzetbare ergotherapeut. De organisatie heeft diverse locaties in Assen en de kop van Drenthe, waarop je flexibel ingezet zal worden.


Samen met jouw team sta jij klaar voor de cliënt om hen het leven zo aangenaam mogelijk te maken. Je werkt hiervoor in een multidisciplinair team dat bestaat uit onder andere specialisten ouderengeneeskunde, verpleegkundig specialisten, fysiotherapeuten, logopedisten, diëtisten en psychologen.


Als ergotherapeut draait het om het verlenen van zorg naar de wensen van de zorgvrager; rekening houdend met professionele en multidisciplinaire kaders. Waarbij het van belang is dat jij betrokken bent en relevante informatie inbrengt tijdens de overleggen. Zo kun jij als ergotherapeut het verschil maken voor jouw cliënten. Daarnaast stel jij behandelplannen op en breng jij advies uit met betrekking tot aanpassingen en hulpmiddelen.


Ben jij een ergotherapeut met ervaring, of in ieder geval affiniteit, met deze doelgroep? Lijkt het jou leuk om flexibel ingezet te kunnen worden op diverse locaties en wil jij graag in contact komen met deze instelling? Neem dan voor 1 juni contact met mij op!

Functie eisen

  • Voltooide opleiding ergotherapie
  • Ingeschreven in het kwaliteitsregister
  • Affiniteit met de doelgroep
  • Rijbewijs is een vereiste (ivm verschillende locaties), eigen vervoer een pré
  • Beschikbaar voor 28 - 32 uur per week
  • Functie voor minimaal 1 jaar

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in onder andere de gezondheidszorg. En niet zomaar professionals. Onze mensen bruisen van energie, of ze nu op een vestiging of bij een zorginstelling werken. Werken bij Maandag® is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onze goede arbeidsvoorwaarden, uitgebreide opleidingsmogelijkheden (via onze eigen Academy), toffe werksfeer (o.a. regelmatig borrels en afdelingsuitjes) en doorgroeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij!


Wil jij in contact komen met de zorginstellingen in ons grote netwerk in Noord-Nederland? Dan zit je als ergotherapeut bij Maandag® goed!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Nina Vuijk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nina Vuijk