Eerste Verantwoordelijke Verzorgende EVV'er

Andrea Heuvelman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Andrea Heuvelman
JUN 11
Gelderland Permanent MBO
11.07.2020 101301378
Solliciteren

Over de functie

Jij bent een verzorgende IG of verpleegkundige, die graag samenwerkt met je team dat bestaat uit verschillende discipines. Daarnaast vind je het leuk om extra goed in de gaten te houden hoe het met een cliënt gaat. Dit kan op een somatische afdeling zijn, maar ook psychogeriatrisch. Maar net waar jou voorkeur naar uit gaat!


Wat ga je doen?

In de functie van EVV’er houd je nauwgezet in de gaten hoe het met een cliënt gaat. Je werkt methodisch, signaleert, rapporteert en evalueert. Je bent als EVV’er het aanspreekpunt voor de naasten en vertegenwoordigt de cliënt. Ook denk je mee in oplossingen, soms “out of the box”.

Alle afspraken die je maakt, leg je vast in het zorgplan van de cliënt en bespreek je met de naasten en  tijdens het multidisciplinair overleg. Hierbij heb je als EVV’er ook oog voor de persoonlijke wensen rondom de zorg én het welzijn van de cliënt.

Je werkt als EVV’er samen in een team met verschillende disciplines. Door goed samen te werken met je collega’s, maak je het verschil in de kwaliteit van zorg voor de cliënt. En dat is waar jij elke dag voor gaat! Jij kunt daarom goed schakelen tussen verschillende situaties.

Wie ben jij?

Jij bent als EVV’er enthousiast, meelevend en meedenkend. Je staat klaar voor de cliënt en bent je altijd bewust van de keuzes die jij en je team maken. Je hebt daarnaast extra oog voor het welzijn van de cliënt en biedt ze dat extra stukje aandacht, die ze juist zo hard nodig hebben! 


Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en ben jij die nieuwe, enthousiaste collega die we zoeken? Solliciteer dan direct!


Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden bij Maandag® om in deze functie aan de slag te gaan? Bel dan voor meer informatie -> 0630557514


Functie eisen

  • Je hebt ervaring in de zorg op een somatische of psychogeriatrische afdeling
  • Je bent iemand die snel kan schakelen tussen verschillende situaties
  • Je beschikt over een diploma Verzorgende IG of MBO Verpleegkunde


Over het bedrijf

Waarom werken bij Maandag?

  • Salaris conform cao
  • Eén contract, één aanspreekpunt
  • De mogelijkheid om jezelf te (blijven) ontwikkelen met passende banen
  • Persoonlijke begeleiding
  • Neem een kijkje in de keuken bij verschillende zorginstellingen en groei door!

Lijkt het jou leuk om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen? Ik kom graag met je in contact! Andrea.heuvelman@maandag.nl of 0630557514


Let op: Je kan bij Maandag® aan de slag als Verzorgende IG, Verpleegkundige niveau 4 en Verpleegkundige niveau 5/6. We zijn over het hele land actief!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Andrea Heuvelman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Andrea Heuvelman