Eerst Verantwoordelijke Verzorgende

Niels Krijnen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Niels Krijnen
MEI 07
Overijssel Tijdelijk MBO
06.06.2020 102514097
Solliciteren

Over de functie

Als EVV'er ben jij de aangewezen persoon om alles te regelen rondom het zorgplan van jouw cliënten. Waar nodig geef jij leiding aan cliënten teambesprekingen en je verricht zelfstandig kwalitatief goede zorg. Je vindt het belangrijk om de zelfredzaamheid van de cliënt te stimuleren. Je zorgt ervoor dat alle zorg die de cliënt krijgt op elkaar is afgestemd en houdt de continuïteit van de zorg in de gaten. Je gaat daarbij uit van de wensen van de cliënt. Je biedt zorg die gericht is op het lichamelijk, geestelijk en sociaal welzijn van de cliënt en zorgt voor een veilig en prettig woonklimaat. De werkzaamheden zijn gericht op verzorging, verpleging en begeleiding van ouderen. Dit kan zowel intramuraal als extramuraal zijn.


Ben jij een ervaren Verzorgende IG met een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Solliciteer direct!

Functie eisen

In het bezit van een afgeronde opleiding Verzorgende IG;

Diploma 'Eerst Verantwoordelijke Verzorgende' is een pré

In het bezit van een rijbewijs B.


Over het bedrijf

Vanuit vestigingen uit heel Nederland, detacheert Maandag® interim professionals in de publieke sector. Binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. En niet zomaar professionals. Onze mensen bruisen van energie, of ze nu op een vestiging of bij een opdrachtgever werken. Werken bij Maandag® is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onze goede arbeidsvoorwaarden, uitgebreide opleidingsmogelijkheden (via onze eigen Academy), een eigen contactpersoon vanuit de organisatie en vele evenementen waar je aan kan deelnemen (Club Maandag®, borrels, workshops).

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Niels Krijnen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Niels Krijnen