COVID-19: medische professionals gezocht!

Merál Westbroek
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Merál Westbroek
MEI 11
Limburg Tijdelijk MBO
10.06.2020 100544720
Solliciteren

Over de functie

Er is een wereldwijde crisis gaande en jij, als medisch professional, bent harder nodig dan ooit tevoren.


Vanuit Maandag® hebben we een groot netwerk aan opdrachtgevers binnen de zorg. Veel stichtingen met enorme belangen en capaciteitsvraagstukken. Woongroepen, ziekenhuizen, verpleeghuizen, zorghotels, noodopvang en verzorgingshuizen die nood hebben aan medisch personeel. Stichtingen die vragen om onze hulp, om jouw hulp.


Heb jij een medische achtergrond en wil je graag jouw steentje bijdragen tijdens deze bijzondere tijden? Neem dan contact op met mij. Samen kunnen we dan de hoe, wat en waar vormgeven. Je kunt me bereiken op: 06-82254657 en meral.westbroek@maandag.nl.

Functie eisen

  • een medische achtergrond (al afgerond of nog in opleiding);
  • minimaal 8 uur per week beschikbaar.

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de gezondheidszorg, de overheid, het onderwijs en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Merál Westbroek
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Merál Westbroek