Coördinerend Verpleegkundige

Bobby Kortland
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Bobby Kortland
FEB 07
Utrecht Vast HBO
08.03.2020 100276256
Solliciteren

Over de functie

Als coördinerend verpleegkundige heb je een duidelijke visie: cliënt op 1 en het leveren van de beste zorg. Je wilt jouw vak op een hoger niveau uitvoeren!


Je staat met een helikopterview boven een team van verpleegkundige en verzorgende. Je bent verbonden aan een groot aantal woningen waar je jouw team aanstuurt en ondersteund bij actuele zorgvragen, bijzonderheden van de cliënten en andere relevante informatie. Daarnaast ben je een eerste aanspreekpunt en coach, zowel in teamverband als persoonlijk. Ook help en ondersteun je waar nodig met de werkzaamheden.


Je bent de verantwoordelijke bij calamiteiten, (technische) storingen, ziekmeldingen, protocollen en contacten met externe partijen. Je stuurt aan en geeft akkoord bij het zorgleefplan van de cliënten.


Al met al ben je een duizendpoot met passie voor de zorg, je gaat met een lach naar je werk en zorgt ervoor dat iedereen gemotiveerd en gepassioneerd een stapje harder loopt voor de cliënten.  

Functie eisen

Wie is Maandag®?

 

Bij Maandag® aan de slag als coördinerend verpleegkundige kan op basis van een vast aantal uren. Maandag® zorgt voor de flexibele zekerheid en maatwerk voor elke werknemer. Met ons ruime netwerk zorgen we voor extra veel kansen die jou een droom plekje kunnen bieden.

 

Wat kan jij ons bieden?

  • bent in staat zelfstandig te werken en kunt goed omgaan met collega's, cliënten (met al hun verschillen), familieleden en vrijwilligers
  • hebt een diploma Verpleegkundige HBO 5 niveau
  • bent bevoegd en bekwaam voor het verrichten van voorbehouden en risicovolle handelingen
  •  hebt enige kennis van managementtechnieken en ervaring in de ouderenzorg, bij voorkeur in de geriatrische revalidatie

 

En wat bieden wij jou?

  • Een passend en marktconform salaris.
  • Een reiskostenvergoeding op basis van €0,19 per kilometer.
  • Hele fijne en goede arbeidsvoorwaarden (pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld, etc.)
  • Een kosteloze Maandag ® Academy die jou stimuleert en helpt bij jouw ontwikkeling!
  • Een betrokken contactpersoon die jou volledig ontzorgd.

Over het bedrijf

De opdrachtgever is gespecialiseerd in revalidatie zorg gericht op verschillende leeftijden met kort en langdurige zorg. Revalidatietherapie bij COPD, hartfalen en mensen die CVA hebben gehad.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Bobby Kortland
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Bobby Kortland