Bron- en contactonderzoeker GGD

Over de functie

De coronacijfers in Nederland schieten weer omhoog, en steeds meer mensen laten zich weer testen op het coronavirus. Daarom is Maandag® voor de GGD Drenthe op zoek naar HBO en WO geschoolden (met affiniteit voor de zorg) die mee willen helpen bij het bestrijden van het virus. Jouw rol hierin is het uitvoeren van het bron- en contactonderzoek en het afnemen van testen. Wanneer iemand positief getest wordt op corona, ga jij onderzoek verrichten om te voorkomen dat er meer besmettingen plaatsvinden. Op die manier houden we corona onder controle.

Wat gaat jou rol inhouden als Allround Medewerker:

Bron- en contactonderzoeker

Als bron- en contactonderzoeker ben je actief bezig met het verder controleren en beheersen van het COVID-19 virus. Het team waar je in gaat werken bestaat met name uit MBO- en HBO verpleegkundigen, geneeskunde studenten en andere bron- en contactonderzoekers. Wanneer een persoon positief getest is, is het jouw taak om nauwkeurig te onderzoeken met wie deze persoon in contact is geweest om verdere verspreiding te voorkomen en op die manier het corona virus te beheersen. Je belt tevens af en toe met huisartsen of zorginstellingen.

Bemonsteraar

Je gaat daarnaast ook werken in de test-straat, waarbij je (beschermd in pak) mensen op het coronavirus gaat testen. Uiteraard word je hiervoor opgeleid. Je gaat twee soorten testen afnemen: de sneltest en de reguliere test. De teststraten bevinden zich in diverse gebieden in de provincie Drenthe: in Assen, Emmen, Meppel en in Hoogeveen.

Door de huidige situatie is het team heel dynamisch. Jij bent pro- actief en weet je snel aan te passen. Ook kun je goed schakelen tussen de verschillende werkzaamheden en informatiestromen.

Functie eisen

  • Gediplomeerd HBO/WO (met affiniteit voor de zorg);
  • Goede kennis van Excel en Word;
  • Je bent voor minimaal 24 uur in de week beschikbaar;
  • Je hebt een flexibele instelling;
  • Je hebt een rijbewijs.

Over het bedrijf

De GGD bewaakt en bevordert de gezondheid van alle inwoners van Nederland. De GGD staat voor een gezonde leefomgeving met een hoge hygiënische standaard, en voor de bestrijding van infectieziekten. In samenwerking met de zorg werkt de GGD aan het voorkomen van outbreaks en verspreiding van (resistente) infectieziekten. De afdeling verleent advies en steun aan het gemeentelijke beleid op het gebied van gezondheidsbescherming.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Hedwig Veldkamp

Hedwig Veldkamp

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs