Bron- en contactonderzoeker GGD

Hedwig Veldkamp
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Hedwig Veldkamp
JUL 02
Drenthe Tijdelijk HBO
01.08.2020 104256581
Solliciteren

Over de functie

Vanaf 1 juni is het mogelijk je te laten testen op corona. Voor verschillende GGD's in Noord Nederland is Maandag® op zoek naar HBO verpleegkundigen die mee willen helpen bij het bestrijden van het virus. Jouw rol hierin is het uitvoeren van het bron- en contactonderzoek of het afnemen van testen. Wanneer iemand positief getest wordt op corona, ga jij onderzoek verrichten om te voorkomen dat er meer besmettingen plaatsvinden. Op die manier houden we corona onder controle.


Als bron- en contactonderzoeker ben je actief bezig met het verder controleren en beheersen van het COVID-19 virus. Het team waar je in gaat werken bestaat met name uit HBO verpleegkundigen en andere bron- en contactonderzoekers. Door de huidige situatie is het team heel dynamisch. Jij bent pro- actief en weet je snel aan te passen. Ook kun je goed schakelen tussen de verschillende werkzaamheden en informatiestromen. Je kan de input vanuit de artsen en verpleegkundigen, met wie je samenwerkt, goed verwerken. Daarnaast zal je telefoon en mails beantwoorden met vragen van cliënten.

Functie eisen

  • Gediplomeerd HBO Verpleegkundige;
  • Goede kennis van Excel en Word;
  • Je bent voor minimaal 16 uur in de week beschikbaar;
  • Je hebt een flexibele instelling.

Over het bedrijf

De GGD bewaakt en bevordert de gezondheid van alle inwoners van Nederland. De GGD staat voor een gezonde leefomgeving met een hoge hygiënische standaard, en voor de bestrijding van infectieziekten. In samenwerking met de zorg werkt de GGD aan het voorkomen van outbreaks en verspreiding van (resistente) infectieziekten. De afdeling verleent advies en steun aan het gemeentelijke beleid op het gebied van gezondheidsbescherming.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Hedwig Veldkamp
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Hedwig Veldkamp