Begeleider Gehandicaptenzorg

Daryl Hollander
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Daryl Hollander
JUN 11
Zeeland Permanent MBO
11.07.2020 100256910
Solliciteren

Over de functie

Gewoon leven. Dat willen we allemaal graag. Voor cliënten met een verstandelijke beperking is dit niet altijd vanzelfsprekend, omdat een cliënt met een verstandelijke beperking niet altijd goed uit kan leggen waarom hij boos of verdrietig is, uit hij dit soms in verbale of non-verbale boosheid. Jij laat je als Begeleider Gehandicaptenzorg niet verblinden en houdt contact met de cliënt. Je gaat samen met de cliënt op zoek naar de betekenis van het gedrag.


Jij denkt als persoonlijk niet aan problemen, maar je denkt juist in kansen en mogelijkheden. Door jouw kennis en kunde kan je de belevingswereld van je cliënt begrijpen en daarnaar handelen en inspelen op de situatie. Jij zorgt ervoor dat de cliënt zich op zijn gemak voelt en vertrouwen krijgt in zijn of haar omgeving.


Wil je meer informatie of ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op via daryl.hollander@maandag.nl of via 06-13298676.

Functie eisen

  • Een afgeronde zorggerelateerde opleiding op minimaal niveau 3 niveau.
  • Je het ervaring in de (gehandicapten) zorg.
  • Je staat sterk in je schoenen en bent sociaal sterk.
  • Je bent flexibel in je werktijden- en dagen

Over het bedrijf

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao (VVT). Je wordt ingeschaald in schaal 45 op basis van ervaring.


Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.

Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.


Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Daryl Hollander
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Daryl Hollander