Zoeken

01

vacature basispsycholoog in de ouderenzorg (VVT)

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacatures basispsycholoog in de ouderenzorg (VVT)

Bekijk online de vacature basispsycholoog in de ouderenzorg (VVT) bij Maandag®. We zoeken basispsychologen voor een breed scala aan zorg; psychogeriatrie (PG), somatiek en revalidatie. Beschik je over een afgeronde opleiding tot psycholoog en een geldige BIG registratie? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als basispsycholoog in de ouderenzorg (VVT) word je, naast je eigen aandachtsgebied, ingezet bij complexe casussen. Daarnaast vervul je vanuit je eigen expertise een belangrijke rol in werkgroepen. En ga je als basispsycholoog bij Maandag® aan de slag in de ouderenzorg (VVT), dan heb je de mogelijkheid om bij verschillende opdrachtgevers ervaring en kennis op te doen. Je begeleidt en behandelt ouderen op diverse locaties.

Geen opdracht(gever) is hetzelfde, dus aan uitdaging geen gebrek. En bovendien de ultieme kans om je ervaring en cv verder uit te breiden als zorgprofessional! Bekijk onze vacatures als basispsycholoog in de ouderenzorg (VVT) en solliciteer meteen!