Basisarts Ouderenzorg

Mondir Nafi
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mondir Nafi
MEI 04
Flevoland Permanent WO
03.06.2020 100290813
Solliciteren

Over de functie

Ben jij de arts die op een oplossingsgerichte wijze bijdraagt aan het leven van kwetsbare ouderen? Dan ben ik op zoek naar jou! Voor één opdrachtgever in Lelystad ben ik op zoek naar een basisarts die zijn kennis en expertise wil inzetten om behandelconcepten te innoveren. Als basisarts ga jij de medische specialist ondersteunen bij de werkzaamheden, zoals diagnosticeren, behandelplan bedenken, medicijnen voorschrijven en spreekuur houden. Je gaat zelfstandig te werk en jij bent het eerste aanspreekpunt voor de patiënt over de behandeling. Je werkt onder supervisie van de specialist ouderengeneeskunde.

 

Je gaat afwisselend en uitdagend werken met een medische vakgroep met verschillende specialisten. Het team bestaat uit Specialist Ouderengeneeskunde, Basisartsen, Psychologen en Verpleegkundige Specialisten. Wekelijks neem jij deel aan multidisciplinaire overleggen en werkgroepen, waarin verschillende onderwerpen ter sprake komen.


De opgedane ervaring als basisarts in de ouderenzorg is een verrijking voor jou als professional. Deze ervaring neem je mee als jij jezelf verder wil specialiseren in bijvoorbeeld de Ouderengeneeskunde of Huisartsgeneeskunde. 


Wat bieden we jou:

Maandag® biedt jou een marktconform salaris volgens de betreffende VVT CAO. Daarnaast krijg je een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer. Uiteraard horen een pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de arbeidsvoorwaarden. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Gedurende je loopbaan bij Maandag® krijg jij persoonlijke begeleiding van zowel je recruiter als je accountmanager.

Functie eisen

·        Afgeronde opleiding geneeskunde;

·        Je bent BIG geregistreerd basisarts;

·        Je hebt affiniteit met kwetsbare ouderen.


Wij jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? En voldoe je aan de bovengenoemde functie eisen? Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden.

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de gezondheidszorg, de overheid, het onderwijs en de bedrijfsvoering. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Maar waarom Maandag®? Bij Maandag® sta jij als professional centraal en heb jij regie over je carrière. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Mondir Nafi
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mondir Nafi