Basisarts Ouderengeneeskunde vacatures

De vacature basisarts ouderengeneeskunde / ANIOS vind je bij Maandag®. We zoeken regelmatig basisartsen met ervaring op het gebied van somatische of PG cliënten. Ben je BIG geregistreerd als basisarts en heb je interesse in geriatrie? Bekijk dan zeker onze actuele vacatures!

Als basisarts werk je binnen een multidisciplinair team en onder supervisie van een specialist ouderengeneeskunde. Jouw taken zijn onder andere het medisch onderzoeken, diagnosticeren, behandelen en begeleiden van cliënten met een complexe samengestelde zorgvraag.

Bij Maandag® krijg je als basisarts ouderengeneeskunde de kans om bij verschillende opdrachtgevers ervaring en kennis op te doen. Vanuit een vast dienstverband kun je diverse opdrachten vervullen. En zo kun jij als zorgprofessional ontdekken waar je interesses en talenten liggen in dit mooie vakgebied!

Een passende vacature als basisarts ouderengeneeskunde / ANIOS bij Maandag® gevonden? Klik op de button solliciteer, vul je gegevens in en upload je cv. We komen graag met jou in gesprek!

basisarts-ouderengeneeskunde vacatures

Filters

Vakgebied
Regio
Opleidingsniveau
Werkervaring

478 gevonden resultaten

None