Basisarts / Anios Ouderenzorg

Daryl Hollander
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Daryl Hollander
JUN 09
Noord-Brabant Permanent HBO
09.07.2020 100546584
Solliciteren

Over de functie

Wil jij als Anios graag je expertise laten zien binnen de ouderenzorg? Dan ben ik op zoek naar jou!

Voor een opdrachtgever in de regio West-Brabant ben ik op zoek naar een ANIOS voor in de ouderenzorg. Bij deze organisatie maak je deel uit van een collegiaal multidisciplinair team en een enthousiaste medische vakgroep . Het behandelteam staat onder leiding van de directeur behandeling en begeleiding, die ook specialist ouderengeneeskunde is. De vakgroep is een goede mix van specialisten ouderengeneeskunde met verschillende aandachts- en interessegebieden, basisartsen en artsen-in-opleiding.


Je zult als basisarts in de ouderenzorg ervaring op doen met cliënten uit verschillende doelgroepen, zoals chronische somatiek, psychogeriatrie, gerontopsychiatrie en Eerstelijns Verblijf. Heel erg veelzijdig dus! Je levert samen met het multidisciplinaire team cliëntgerichte zorg en behandeling. Hierbij wordt je begeleid door een team van specialisten ouderengeneeskunde, die laagdrempelig benaderbaar zijn en betrokken bij de cliënten.


Heb jij interesse of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op via 06-13298676 of via daryl.hollander@maandag.nl

Functie eisen

Als Anios ouderenzorg beschik je over:

·      Je hebt een afgeronde opleiding geneeskunde met BIG registratie

·      Je hebt aantoonbare interesse in de ouderengeneeskunde

·      Je maakt gemakkelijk contact, werkt graag samen en neemt regie waar nodig

·      Je bent nieuwsgierig, gedreven en bent in staat om een eigen visie op de ouderenzorg van de toekomst te ontwikkelen

Over het bedrijf

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao (VVT). Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.

Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Daryl Hollander
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Daryl Hollander