ANW Verpleegkundige

Niels Krijnen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Niels Krijnen
MEI 06
Overijssel Tijdelijk MBO
05.06.2020 100264941
Solliciteren

Over de functie

Als ANW verpleegkundige werk je in de avond-, nacht-, en weekenddiensten. Aan het begin van de avond start je op de eerste locatie. Daar woont een cliënt waarbij complexe zorg verleend moet worden. Dan word je gebeld door een collega op een andere locatie. Op die locatie zijn er calamiteiten waarbij jij te hulp moet schieten. Wanneer je dit hebt opgelost wacht er een volgende cliënt op je waarbij specifieke verpleegtechnische handelingen verricht moeten worden. Jij rijdt tussen verschillende locaties heen en weer om op verschillende situaties in te springen.


In deze functie werk je wel samen met de aanwezige medewerkers en artsen maar je bent veel solistisch aan het werk. Dit vergt veel flexibiliteit en verantwoordelijkheid van jou. Jij durft in lastige situaties beslissingen te maken. Het is een afwisselende functie waar geen avond, nacht, of weekend het zelfde is.

Functie eisen

-         Afgeronde opleiding verpleegkundige

-         Je bent BIG geregistreerd

-         Je bent in het bezit van een rijbewijs

-         Je bent in het bezit van BHV 

Over het bedrijf

Vanuit vestigingen uit heel Nederland, detacheert Maandag® interim professionals in de publieke sector. Binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. En niet zomaar professionals. Onze mensen bruisen van energie, of ze nu op een vestiging of bij een opdrachtgever werken. Werken bij Maandag® is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onze goede arbeidsvoorwaarden, uitgebreide opleidingsmogelijkheden (via onze eigen Academy), toffe werksfeer (o.a. regelmatig borrels en afdelingsuitjes) en doorgroeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij. Geen wonder dat Maandag® hard groeit. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuw talent.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Niels Krijnen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Niels Krijnen