Anesthesiemedewerker

Over de functie

Als anesthesiemedewerker ben je onmisbaar! Voorafgaand aan een operatie zorg je ervoor dat de medicijnen klaarstaan en dat alle apparatuur gecheckt is. Daarna ondersteun jij de anesthesioloog met de handelingen in voorbereiding op de operatie. Dit zijn de handelingen op het vlak van anesthesiologie en pijnbestrijding. Dan kan de operatie beginnen. Door jouw inlevingsvermogen en uitstekende communicatievaardigheden zorg jij dat de patiënt zich volledig op zijn gemak voelt gedurende de gehele operatie. Jij houdt de patiënt constant in de gaten. Ook let je nauwlettend op alle vitale functies. Hiervan maak je een anesthesieverslag in het elektronisch patiënten dossier. Na de operatie help je met het uitleiden van de patiënt. Op de uitslaapkamer zorg jij voor de overdracht naar de verpleegkundige. Hierna ga je de materialen opruimen die tijdens de operatie gebruikt zijn. Hierbij check je meteen de voorraden en vul je aan wanneer dit nodig is. Operatie geslaagd!

Naast deze werkzaamheden zijn er doorgroei mogelijkheden. Op de afdeling wordt er gestreefd naar constante verbetering. In dit traject wordt jou mening uiteraard meegenomen. 

Functie eisen

Als anesthesiemedewerker ben jij in het bezit van een afgeronde CZO opleiding. In stressvolle situaties ben jij op je best. Jij kan zelfstandig en in een team werken. De patiënt staat bij jou altijd op de eerste plaats. Jij streeft naar de beste service voor je cliënten.


  • Een afgeronde CZO opleiding
  • Je bent stressbestendig
  • Je beschikt over veel inlevingsvermogen
  • Je bent communicatief vaardig
  • Je bent servicegericht

Over het bedrijf

Vanuit vestigingen uit heel Nederland, detacheert Maandag® interim professionals in de publieke sector. Binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. En niet zomaar professionals. Onze mensen bruisen van energie, of ze nu op een vestiging of bij een opdrachtgever werken. Werken bij Maandag® is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onze goede arbeidsvoorwaarden, uitgebreide opleidingsmogelijkheden (via onze eigen Academy), toffe werksfeer (o.a. regelmatig borrels en afdelingsuitjes) en doorgroeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij. Geen wonder dat Maandag® hard groeit. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuw talent.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Niels Krijnen

Niels Krijnen

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs